Astrologie

Daghoroscoop: dit hebben de sterren in petto op 26 maart

daghoroscoop-26-maart

Ben je op zoek naar wat kosmische begeleiding vandaag en kan je wel wat geluk gebruiken? We zijn op zoek gegaan naar de antwoorden van het universum en hebben de sterren om hulp gevraagd. Nieuwsgierig naar wat de sterren voor jou in petto hebben op 26 maart? Check hier Girlscene's daghoroscoop!

Ram | 21 maart – 19 april

Hoewel het fijn zou zijn om te denken dat je je geliefde volledig vertrouwt, moedigt de huidige stand van de planeten je aan om een andere weg in te slaan. Dit kan betekenen dat je steeds achterdochtiger en ontevredener wordt over een incident dat je wantrouwen opwekt. Het ergste wat je vandaag kunt doen, is je terugtrekken in stilte. Het beste zou zijn om je diepste angsten te bespreken en te ontdekken dat ze ongegrond zijn, RamSpeak up!

Stier | 20 april – 20 mei

De stand van de planeten kan betekenen dat een onschuldig accident buiten proportie wordt opgeblazen in de ogen van een lover. Ze lijken vastbesloten om je te beschuldigen van ontrouw, terwijl je eigenlijk niet eens meer weet wat je hebt gedaan dat hun verdenkingen zou hebben gewekt. Als je vandaag nog van de dag wilt genieten, dan moet dit dringend worden opgelost en je eer worden hersteld, Stier.

Tweelingen | 21 mei – 20 juni

Het leven is vandaag een beetje vreemd, Tweelingen. Je moet standhouden en je niet laten verrassen. Je moet dat koele, kalme en afstandelijke imago handhaven dat je zo succesvol hebt gekweekt. Anderen zijn op zoek naar uitdrukkingen van shock – geef hen die tevredenheid niet. Glimlach, zelfs als je je allesbehalve gelukkig voelt. Fake it till you make it!

Kreeft | 21 juni – 22 juli

Je zou vandaag iets kunnen doen waar je al heel lang op hebt gewacht, Kreeft. Het is een dag van revolutie, en je wilt dat je liefdesleven op een grote manier wordt gerevolutioneerd. Geen halve maatregelen; geen onvervulde bedoelingen. De tijd waar je op hebt gewacht, wenkt – trek je beste kleren aan en wees de beste versie van jezelf. Love is in the air!

Leeuw | 23 juli – 22 augustus

Anderen lijken vandaag je vermogen om indruk te maken te overtreffen. Je hebt elke kans om je stempel te drukken waar een bepaald persoon bij betrokken is. Echter, zij hebben ook plannen met jou en kunnen zeer vastberaden zijn. ‘Geschrokken’ is niet het juiste woord, ‘verbaasd’ komt in de buurt, maar wat je ook doet, ren niet weg. Dit kan zomaar heel mooi voor jou uitpakken, Leeuw.

Maagd | 23 augustus – 22 september

Vandaag krijg je de kans om een probleem vanuit een uniek perspectief te bekijken. De hoek waaruit je het waarneemt, maakt een groot verschil tussen het opgeven van iemand en hen weer in je leven toelaten. Het is alsof er een lampje in je hoofd aangaat. Je begrijpt iets over hen dat je eerder gewoon niet kon zien. In plaats van hen de schuld te geven, vergeef je jezelf, Maagd.

Weegschaal | 23 september – 22 oktober

De huidige planetaire stand brengt je vandaag veel interesting dingen. Verrassingen, ook al schrik je niet van veel meer. Hoop, liefde, en angst om de liefde te verliezen… Je loopt alsof je op een koord loopt, omringd aan beide kanten door leegte. Hoewel je misschien het gevoel hebt dat je in een achtbaan zit, ontspan – de rit is bedoeld voor jouw plezier en het komt allemaal goed Weegschaal.

Schorpioen | 23 oktober – 21 november

Je kunt je vandaag een beetje voelen als een vis op het droge, proberend ergens in te passen waar je niet thuishoort, Schorpioen. Je hoeft jezelf hier niet doorheen te slepen om de aandacht van iemand speciaal te krijgen. Er zijn andere manieren die niet zo extreem zijn. Misschien is het schrijven van een romantische brief of een appje waarin je je gevoelens beschrijft een betere manier om te beginnen. Go with the flow!

Boogschutter | 22 november – 21 december

Manipulatie en emotionele intensiteit zijn vandaag overvloedig aanwezig. Je hebt alle soorten sentiment uit het raam gegooid. Vandaag wil je actie, opwinding, en snel en furieus ergens naartoe gaan, Boogschutter. Als je je neergehaald voelt door iemand die maar lijkt te blijven hangen, zou je je kalmte kunnen verliezen en hen vertellen waar ze heen moeten. Je hebt gewoon ruimte nodig – handel niet te impulsief.

Steenbok | 22 december – 19 januari

De planetaire stand kan een verwarrende situatie teweegbrengen vandaag, Steenbok. Het lijkt erop dat iemand met wie je in het verleden nauw verbonden was, in het oor van iemand fluisterde met wie je nu close verbonden bent. Je realiseert je dat wat ze je laatste liefde vertellen eigenlijk een leugen is – maar hoe krijg je je crush zover dat ze jou geloven?

Waterman | 20 januari – 18 februari

Je zou je vandaag steeds wantrouwiger kunnen voelen naarmate de dag vordert, vooral omdat je dacht dat je een gespreksonderwerp hoorde dat leek te hinten op iets over je laatste liefde, Waterman. De planetaire stand van vandaag kan je paranoia eerder vergroten dan verkleinen. Maar als je echt van je partner houdt (huidige of toekomstige), neem je de tijd om voorzichtig de waarheid te achterhalen, en dit zal helpen je gerust te stellen!

Vissen | 19 februari – 20 maart

De planetaire stand van vandaag verwarren tekens en signalen die onder normale omstandigheden behoorlijk voor de hand zouden liggen, Vissen. Je weet dat een bepaald persoon erg gesteld op je is, en dat jij op jouw beurt ook evenveel van hen houdt; en toch als het gaat om het regelen van een eenvoudige afspraak, lijken jullie het allebei niet goed te krijgen. Jullie verbergen allebei je echte gevoelens onder een sluier van schijnbare onverschilligheid. Praat erover!