Fashion

Cute! Bag charms zijn de nieuwste tassen trend

bag charms tassen trend

Tassen zijn een praktische uitdrukking van je persoonlijke stijl. En nu is er een nostalgische trend die weer helemaal terug is: bag charms! Deze kleine versieringen voegen niet alleen flair toe aan je tas, maar bieden ook een creatieve manier om je look naar een hoger niveau te tillen. Volgens onze voorspellingen zijn bag charms dé trendy tassen accessoire van dit jaar.

Een mode-uiting die je outfit afmaakt

Handtassen, schoudertasjes, tote bags – we raken nooit op tassen uitgekeken! Tassen zijn niet alleen praktische accessoires, ze zijn ook een mode-uiting – om je persoonlijke stijl mee uit te drukken – terwijl je tegelijkertijd je outfits compleet maakt. In de tassen wereld is er daarom ook voor elk wat wils, en kun je variëren van klassiek en tijdloos tot trendy en opvallend.

In 2024 zijn tassen trends zoals de Bottega Veneta tas, de reistas van Amazon en de crossbody bag enorm populair. Maar wie op de fashion side zit van TikTok, Instagram of Pinterest, zal mogelijk een nieuwe trend hebben opgemerkt. Vergeet het versieren van je telefoonhoesje met bedeltjes en bandjes. Deze trend richt zich op een ander dagelijks essentieel item: je tas.

Bag charms: dé accessoire voor je tas

Op de eindeloze feed van sociale media verschijnen steeds vaker tassen die versierd zijn met charms. Het doet ons denken aan toen we kleine meisjes waren, waarin we allemaal die grote fluffy bollen aan onze tassen hadden hangen. Ken je die nog? Pure nostalgie! Wat deze hernieuwde trend zo leuk maakt, is het feit dat je zelf kunt kiezen welke charmes je aan je tas hangt. Het is een manier om je tas te personaliseren en hem nog meer karakter te geven. Eigenlijk is het hét nieuwste accessoire voor je tas!

Of je nu kiest voor sleutelhangers van je favoriete film of serie, pluchen fruitfiguurtjes, of strikjes voor de coquette girls, de mogelijkheden zijn eindeloos. En het beste van alles? Je kunt zelfs je eigen charmes maken! Perfect voor een creatieve avond met je vriendinnen.

Niet alleen voegen deze charms een vleugje kleur toe aan je anders misschien wat eentonige zwarte tas, maar ze zijn ook praktisch, vooral tijdens het reizen. Je zult je tas bijvoorbeeld snel herkennen te midden van de vele andere tassen op een druk vliegveld of treinstation. En het aller mooiste aan deze trend? Het geeft je tas een unieke uitstraling én het is niet belastend voor je portemonnee! Dus, met welke charms versier jij je favoriete tas?

View post on Instagram
 

Beeld: anivintage