Beauty

Deze travel bag is perfect voor al jouw reizen in 2024

travel-bag-reizen

Onze TikTok puilt uit van geweldige reisvideo's, en guess what? We hebben net een video gespot die je vertelt hoe je je kleding kreukvrij houdt én tegelijkertijd genoeg opbergruimte hebt. Hoe dan? Simpel: scoor deze mega handige en stijlvolle tas bij Amazon

Reizen in 2024 doe je zo

Ga jij in 2024 op avontuur, maar ontbreekt de perfecte reistas nog in jouw arsenaal? Zoek niet verder! Wij hebben dé tas gevonden die al je dromen waarmaakt. Bye bye kreukels in je kleding, hello talloze vakjes, waterdichtheid en zelfs een speciaal plekje voor je geliefde schoenen. Dit is gewoon een must-have!

Opgelet! We stuitten op TikTok weer op een superhandige reistip, maar deze keer gaat het niet om de reis zelf, maar om de voorbereiding. Een goede reistas is een absolute must, zodat je niet als een pakezel met twintig tassen hoeft te zeulen. En geloof ons, deze tas is het testen waard. Waarom? Wij zetten het haarfijn voor je uiteen!

Deze tas wil je hebben

Iedereen kent die struggle wel: je wilt kleding meenemen, maar dat kan haast niet omdat de kledingstukken snel kreukelen. Geen zorgen, want met deze tas heb je daar geen last van. Je kunt de kleding namelijk heel makkelijk ophangen aan een kledinghanger en het zo in de tas doen. Nu horen we jou al denken. Huh, hoe dan? Heel simpel! Je hoeft alleen maar de tas helemaal uit te ritsen. Dan heb je een grote T-vorm als tas en dan kun je in het lange stuk je kleding ophangen. Ook kun je je schoenen in de zijvakjes doen, en er zijn genoeg kleine opbergvakjes voor andere spullen. Nog een pluspuntje: geen gedoe met kleding opvouwen!

Dan is er nog een voordeel, want deze tas is waterdicht en heeft ook nog eens een extra hengsel, zodat je de tas gewoon om je heen kunt dragen in plaats van mee te slepen. Deze tas is in verschillende kleuren verkrijgbaar en dat voor nog geen vijf tientjes. Als je het modelletje niet leuk vindt, kun je gewoon verder zoeken op Amazon, want daar is genoeg keuze.

View post on TikTok

Beeld: Instagram: @victoriakwessberg