News

Sander van Ex On The Beach Double Dutch geeft update over gezondheidstoestand

Afgelopen week schreven we het slechte nieuws dat Sander van Ex On The Beach Double Dutch in het ziekenhuis lag met heftige ademhalingsproblemen. De tattooboy was opgehaald met de ambulance omdat hij zuurstoftekort had. Op Insta Stories geeft hij een update over zijn toestand.

ex on the beach double dutch

Hoe gaat het nu met Sander van Ex On The Beach Double Dutch?

Grote kans dat jij nog weet wie Sander van Ex On The Beach Double Dutch is. De gespierde tattooboy kwam met veel bombarie als extra kandidaat uit de zee (hij was erg dronken) en maakte zich hiermee niet geliefd. Vandaag deelt hij op Instagram Stories dat het niet goed met hem gaat. Hij ligt in het ziekenhuis! 

Het is inmiddels al weer eventjes geleden dat we konden genieten van Ex on the Beach: Double Dutch. Wij smullen nog steeds over de juice rondom de kandidaten, ook na het programma, bijvoorbeeld dat Sander aan het daten was met Kelly van Love Island! Sander a.k.a. Tattoo Elvis, maakte tijdens Ex On The Beach Double Dutch in elk geval een onvergetelijke entree. 

Per ambulance afgevoerd
Afgelopen week brachten we helaas geen leuk nieuws over deze casanova, want tattooboy Sander van Vliet liet op Instagram weten dat hij corona heeft! Het was zelfs zo heftig, dat hij per ambulance naar het ziekenhuis afgevoerd werd. Sander nog aan het zuurstof in het ziekenhuis omdat hij te weinig lucht binnenkreeg als gevolg van de coronabesmetting. LoveReality DM'de hem om te vragen hoe het nu met hem gaat.

Beeld: RTL
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved