News

Sander van Ex On The Beach Double Dutch met ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis

Grote kans dat jij nog weet wie Sander van Ex On The Beach Double Dutch is. De gespierde tattooboy kwam met veel bombarie als extra kandidaat uit de zee (hij was erg dronken) en maakte zich hiermee niet geliefd. Vandaag deelt hij op Instagram Stories dat het niet goed met hem gaat. Hij ligt in het ziekenhuis! 

Sander van Ex On The Beach ligt in het ziekenhuis met corona
Het is inmiddels al weer eventjes geleden dat we konden genieten van Ex on the Beach: Double Dutch. Wij smullen nog steeds over de juice rondom de kandidaten, ook na het programma, bijvoorbeeld dat Sander aan het daten was met Kelly van Love Island! Sander a.k.a. Tattoo Elvis, maakte tijdens Ex On The Beach Double Dutch in elk geval een onvergetelijke entree. Hij liep zelfverzekerd de zee uit en het strand op, maar hij had zó veel zelfvertrouwen dat ze dames hem arrogant vonden… Alleen Shani kan de zelfverzekerde houding wel waarderen. Sander stelde zichzelf voor als de knapste man in de villa terwijl hij de andere mannen nog niet had gezien.

Vandaag hebben we helaas geen leuk nieuws over deze casanova, want tattooboy Sander van Vliet laat op Instagram weten dat hij corona heeft! Het was zelfs zo heftig, dat hij afgelopen nacht per ambulance naar het ziekenhuis afgevoerd. Sander ligt nu aan het zuurstof in het ziekenhuis omdat hij te weinig lucht binnenkreeg als gevolg van de coronabesmetting. Dat is dus de reden dat hij voorlopig wel even afwezig is op zijn Instagram Stories. Wij wensen je heel veel sterkte, Sander!

Bron: tattoo.elvis

Beeld: MTV

Must reads 👀