Hier vind je alle 10 deelnemers in De Bachelor met Tony Junior op Instagram

News door Romy

Vanaf 24 juni is het programma De Bachelor weer te zien en dit keer met Tony Junior. We kijken ernaar uit om Tony te bewonderen vanaf het scherm. Een groep dames gaat de strijd aan om het hart van dj te overwinnen. Vandaag zijn de eerste tien dames bekend gemaakt en wij hebben ze even op een rijtje gezet voor je. In totaal zullen er twintig (!) dames meedoen.

De Bachelor met Tony Junior: dit zijn de kandidaten

de bachelor

1. Cilian

De Tilburgse Cilian (31) is een zelfredzame vrouw die al veel heeft overwonnen in haar leven. Hierdoor is ze erg bezig met persoonlijke groei, wat in haar werk als jongerencoach goed van pas komt. Ze hoopt dat Tony het beste in haar naar boven zal halen.

Hier kun je Cilian op Instagram volgen

de bachelor

2. Destiny

Destiny (20) mag dan wellicht de jongste deelnemer zijn, ze heeft haar zaken goed voor elkaar en weet precies wat ze wil: haar opleiding tot persoonlijk begeleider succesvol afronden én een relatie voor altijd. Is Tony bij haar op de juiste ‘bestemming’?

Hier kun je Destiny op Instagram volgen

de bachelor

3. Diva

De ondernemende Diva (22) is allesbehalve een diva. Ze werkt keihard om haar webshop in rock chic-vintagekleding te runnen. Ze zoekt een spannende relatie: Diva zal niet ‘s avonds om zes uur klaar zitten met de piepers, maar wil voor Tony best om drie uur ’s nachts een kapsalon bestellen.

Hier kun je Diva op Instagram volgen

de bachelor

4. Femke

De sportieve Femke (30) is het toonbeeld van Brabantse gezelligheid. In Fijnaart valt ze al gauw op als ze gaat toeren met haar motor – een hobby die ze met Tony gemeen heeft. Ze werkt als financial controller en sportinstructrice, maar het liefst is ze te vinden in een bruin café.

Hier kun je Femke op Instagram volgen

de bachelor

5. India

Deze Limburgse schone (28) heeft veel overeenkomsten met Tony: ze woont samen bij haar vader in een groot huis én heeft haar passie voor tattoos omgezet in haar werk, een eigen succesvolle tattooshop. Ze is de enige single in haar vriendengroep, maar voor hoe lang nog?

Hier kun je Femke op Instagram volgen
 

de bachelor

6. Joy

De Rotterdamse Joy (25) is een roodharige beauty die – what’s in a name? – aanstekelijk vrolijk is. Joy is erg creatief en zet dit in voor haar baan als PR consultant en concept creator. Ze hoopt in Tony haar soulmate en beste maatje te vinden. Ze uit haar gevoel via muziek en het schrijven van teksten, dus wat dat betreft kan het zeker een match zijn

Hier kun je Joy op Instagram volgen.

de bachelor

7. Maxime

De Amsterdamse Maxime (29) is ambitieus en weet precies wat ze wil: onvoorwaardelijke liefde en een relatie die nooit saai is. Ze is social media manager bij een groot kledingmerk en hoopt binnen enkele jaren een managementfunctie te hebben.

Hier kun je Maxime op Instagram volgen.

de bachelor

8. Nadeche

Nadeche (25) heeft een rijk leven waarin ze werkt als marketeer en docent. Muziek is heel belangrijk voor haar, zo speelt ze graag gitaar en schrijft ze zelfs liedjes. Qua muzikaliteit kunnen Tony en Nadeche dus zeker een klik hebben.

Hier kun je Nadeche op Instagram volgen.
 

de bachelor

9. Oriana

De Amsterdamse Oriana (28) weet wat ze wil: een volwassen en serieuze relatie om samen met iemand aan de toekomst te bouwen. Ze is erg zorgzaam en staat altijd voor anderen klaar. Het liefst gaat ze later – samen met Tony natuurlijk – op een boerderij wonen met heel veel dieren.

Hier kun je Oriane op Instagram volgen.

de bachelor

10. Roos

De nuchtere Roos (26) woont in Den Haag en timmert al een tijd aan de weg als fulltime model. Qua levensstijl lijkt alles te kloppen: het on the road zijn en de onregelmatige werktijden zullen Roos en Tony zeker van elkaar kunnen begrijpen.

Hier kun je Roos op Instagram volgen.

Lees ook:

★ Wie zijn de drie bekende exen van de Bachelor Tony Junior?
★ VIDEO: Videoland onthult eerste beelden De Bachelor met Tony Junior

 
Bron: Love Reality, RTL Beeld: Brunopress, tekst: RTL, beelden: Videoland/Tom Cornelissen