Celebs

Tony Junior over De Bachelor: "Ik zoek een vrouw om kinderen mee te krijgen"

In een interview met het AD liet Tony weten dat hij Utrecht niet zal verlaten voor een vrouw. Een week geleden werd bekend gemaakt dat Tony Claessens de nieuwe Bachelor wordt in het programma van RTL4. O my god. En je kan je aanmelden! Dit is de eerste keer dat de dj openlijk vertelt over zijn deelname. Eerder gaf hij wel een reactie, maar nog geen interview. Lees je mee?

Tony-junior-is-nieuwe-bachelor

Tony junior als de nieuwe Bachelor

Dit wordt het zesde seizoen van het programma. In het eerste seizoen van De Bacholerette deed Gaby Blaaser mee. Unfortunately vond zij niet de ware, maar misschien lukt dat de dj wel. Tony laat weten in het interview dat hij graag een ‘leuke en lieve vrouw’ wil vinden, met wie hij kindjes kan krijgen. Tony zegt ook dat hij iemand zoekt die wel zijn leven aankan. Why? Well.. De dj tourt normaal gesproken de hele wereld over voor zijn shows. Maar als je een boyfriend zoekt die ’s avonds lekker met je Netflix kan kijken op de bank met een zak popcorn, moet je niet bij Tony zijn, zegt hij zelf. 

Roses for women

In het programma gaat De Bachelor opzoek naar een nieuwe vlam. Hij gaat op date met verschillende vrouwen. Uiteindelijk wordt de uitzending afgesloten met de zogenaamde rozenceremonie. Tony mag dan rozen uitdelen aan de ladies die hij nog beter wil leren kennen. Er is alleen niet een roos voor iedereen weggelegd. De dames die er geen krijgen, vallen af en keren alleen terug naar huis. So, word jij de nieuwe vriendin van deze knappe hunk? Meld je hier aan en wie weet zien we je op televisie samen op date met Tony.

Tony Junior op tv

Dit is niet de eerste keer dat de dj te zien is in een programma op televisie. Hij deed eerder al mee aan Expeditie Robinson waar hij na elf dagen naar huis ging (sad) en hij deed mee aan De Gevaarlijkste Wegen. Tony zegt tegen het AD dat hij eerst dacht: waarom doen mensen hieraan mee? “Mij gaat het niet om bekend zijn, i don’t give a shit.” Hij zegt ook vaker te zijn gevraagd voor programma’s zoals Temptation Island, Ex on the Beach en Love Island. 

Bron: AD | Beeld: Brunopress
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved