News

Juicy: 'Tony Junior is de nieuwe Bachelor'

Wat hebben we genoten van het eerste seizoen met Gaby Blaaser als De Bachelorette. Logisch dus ook dat we staan te trappelen tot het nieuwe seizoen van start gaat. Gelukkig zijn ze die dan ook volop aan het filmen. En rumour has it dat niemand minder dan Tony Junior de nieuwe Bachelor is. Wait, what?!

'Tony Junior is de nieuwe Bachelor'

Rumours gingen al een tijdje rond dat Gerard Joling het gay seizoen van de Bachlor zou representeren, maar nu is de aandacht volledig op Tony Junior gevestigd. De knappe ex-vriend van Maan is nu al een tijdje single en het wordt tijd voor een nieuwe vlam. Afgelopen vrijdag bracht Maan een positieve break-up song uit speciaal voor haar ex-lover: Zo Kan Het Dus Ook Part 2. Het liedje is te luisteren op Spotify.

"Het klopt dat er een nieuw seizoen in ontwikkeling is waarin een Bachelor zijn hart openstelt voor de liefde", laat een woordvoerder aan RTL Boulevard weten maar "Het is nog niet duidelijk welke vrijgezelle man dat romantische avontuur aandurft." De bron laat ook weten dat Tony het geweldig zou vinden om mee te doen. Hmm, helemaal zeker is het dus nog niet, maar we keep you posted!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door TONY JUNIOR (@tonyjuniorofficial) op

Bron: televizier,  | Beeld: RTL Boulevard

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved