News

Dit is de echte reden waarom Tony Junior uit Expeditie Robinson stapte

Nog maar een aantal afleveringen en dan is dit bijzondere seizoen van Expeditie Robinson weer voorbij, Want bijzonder was dit seizoen zeker wel, aangezien er zoveel kandidaten dit jaar opgaven. Ook Tony Junior stapte uit Expeditie Robinson en dat zorgde voor veel ophef, omdat Donny Roelvink er eerst uit werd gestemd en Tony Junior vervolgens zei dat hij ook wilde stoppen. In een interview met VIVA vertelt de DJ de echte reden van zijn vertrek uit het programma.

In dit seizoen van Expeditie Robinson gebeuren rare dingen. Er zijn veel opgevers, bijzondere complotjes en rare wendingen. Eén van die rare wendingen was dat Donny Roelvink werd weggestemd en vervolgens zei Tony Junior tijdens diezelfde Eilandraad dat hij graag wilde stoppen. Veel mensen vonden hem maar een lafaard, maar in een interview met VIVA vertelt hij de echte reden van zijn vertrek. Zoals we al wisten had de DJ heel erg last van heimwee, maar dag zeven was echt zijn dieptepunt. “Ik wist dat Maan die dag op Pinkpop zou staan en ik daar niet bij kon zijn,” vertelt de DJ in het interview. In een eilandbiecht vertelde hij hierover en dat hij wel wilde stoppen, maar dit werd nooit uitgezonden. 

View post on Instagram
 

Tony Junior wilde sterk blijven voor zijn team en bleef toch in Expeditie Robinson. Donny Roelvink had ook heimwee en wilde graag naar huis, doordat hij net terug was van Temptation Island en het niet goed zat met zijn vriendin. Met het team besloot Tony Junior om eerst Donny weg te stemmen. En zoals we allemaal weten koos Tony Junior er toen, tijdens dezelfde eilandraad, ook voor om uit de expeditie te stappen. Donny kon na zijn keuze blijven met een zwarte stem, maar volgens Tony Junior is dit nooit uitgezonden waardoor iedereen Tony Junior maar een lafaard vond. 

View post on Instagram
 

Bron: VIVA | Beeld: BrunoPress

Must reads 👀