News

VIDEO: Videoland onthult eerste beelden De Bachelor met Tony Junior

Het is al een poosje stil rondom Tony Junior, want de dj was druk met de opnames voor De Bachelor van RTL. Maar niet zonder resultaat, want het verse seizoen is af! En Videoland heeft zojuist de eerste beelden gedropt, inclusief de startdatum van The Bachelor met de knappe dj.

 

De Bachelor met Tony Junior

Videoland komt met héél goed nieuws! Dat Tony Junior de opvolger is van Gaby Blaaser, wisten we al. De Bachelor met Tony Junior komt eraan en snel ook! De eerste beelden zijn ook gedeeld middels een fijne teaser. In de trailer zien we alvast (delen van) een paar pretty ladies voorbijkomen. 

Vanaf wanneer is De Bachelor met Tony Junior op Videoland te zien?

Videoland heeft ook direct bekend gemaakt wanneer De Bachelor met Tony Junior te zien is. En dat is al vanaf 24 juni! Wij kunnen absoluut niet wachten tot we zien met wie Tony Junior gaat eindigen. In een interview zei hij al eerder dat hij echt op zoek is naar de moeder van zijn kinderen en dat hij dus niet op scharrels zit te wachten. Tony zegt ook dat hij iemand zoekt die wel zijn leven aankan. Why? Well.. De dj tourt normaal gesproken de hele wereld over voor zijn shows. Maar als je een boyfriend zoekt die ’s avonds lekker met je Netflix kan kijken op de bank met een zak popcorn, moet je niet bij Tony zijn, zegt hij zelf. Wij zijn benieuwd of hij zijn droomvrouw heeft gevonden.

Beeld: RTL
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved