News

‘Dit is de nieuwe vriend van Gaby Blaaser’

Het is al even geleden dat de opnames van De Bachelorette erop zitten. Twee dagen geleden was het tijd voor de reünie op Videoland. Stiekem hadden we het al een beetje aanzien komen: Joey en Gaby zijn niet meer samen. Maar Gaby schijnt wel met iemand gespot te zijn in Amsterdam… Lees en kijk snel verder over wie wij het hebben. Let op: spoiler.

Bachelorette-Gaby niet meer samen met Bachelor-Joey

Gaby liet tijdens de reunie weten niet meer samen te zijn met de winnaar van het programma: Joey. Ze zei zelfs dat ze ervoor open stond om misschien te daten met Bachelor-Jordy en dat waar Joey zelf bij zat! Daarna plaatste Joey op zijn Instagram-account een foto met een lange tekst. Daar staat eigenlijk kort gezegd in dat iedereen voor de gek is gehouden, inclusief wij dus. Als laatst zegt hij nog even: “Een ding is zeker! She fucked with the wrong dude.” Ook in het interview met Kiki op YouTube kwam duidelijk naar voren dat Joey het niet meer ziet zitten. Tussen Joey en Gaby is het dus duidelijk over en klaar, maar Gaby lijkt ondertussen alweer een ander op het oog te hebben…

View post on Instagram
 

‘Dit is de nieuwe vriend van Gaby Blaaser’

Volgens Shownieuws hebben meerdere bronnen laten weten dat Gaby en Bas het al enige tijd erg gezellig hebben samen. Ook zouden ze meerdere malen zoenend gespot zijn in Amsterdam. Niet gek, want de twee wonen allebei in Amsterdam en houden van sport. Deze combi zou dus zeker niet raar zijn.

Bas is de ex-man van actrice Kimberly Klaver. Zij gingen in 2018 uit elkaar. Gaby en Kimberly kennen elkaar ook, ze speelden namelijk samen in Spangas en werden toen goede vriendinnen. Shownieuws heeft Kimberly om een reactie gevraagd en zij liet weten: “Gaby en ik zijn elkaar na Spangas uit het oog verloren. Ik gun Bas en Gaby al het geluk. Ze komt in ieder geval in een leuke schoonfamilie terecht.” 

Echt bevestigd is het verhaal dus niet, maar wij zijn zeker benieuwd of dit haar prins op het witte paard dan wel is:

View post on Instagram
 

 

Bron: Shownieuws | Beeld: Videoland 

 

Must reads 👀