News

Zijn Joey en Gaby nog samen na de Bachelorette?

Wat hébben we genoten van het eerste seizoen van De Bachelorette in Nederland. Elke week was het weer smullen van alle dates en plottwisten die voorbij kwamen. Als je helemaal tot het einde van het programma hebt gekeken dan weet je dat Gaby Blaaser ervoor koos om met Joey naar huis te gaan. Inmiddels is de laatste aflevering op Videoland verschenen en weten we of Joey en Gaby nog samen zijn.

Zijn Joey en Gaby nog samen na de Bachelorette?

In de laatste aflevering van De Bachelorette blikt presentator Rick Brandsteder nog één keer terug op alle hoogte- en dieptepunten van de achttien kandidaten. Bij Rick op de bank kijken de mannen terug naar beelden uit het programma en zien ze ook van elkaar hoe ze reageren. Toch is het belangrijkste dé vraag of Joey en Gaby nog samen zijn na De Bachelorette. Hoewel het in eerste instantie lijkt alsof dat is omdat Joey erg emotioneel wordt bij het zien van de romantische beelden van hem en Gaby, wordt al snel duidelijk dat de liefde tussen hem en Gaby over is. Vier maanden na hun terugkomst uit Zuid-Afrika is het klaar tussen de twee. Door de coronacrisis en het grote leeftijdsverschil is het over en uit tussen de twee. "Het verwaterde een beetje en het contact werd steeds minder", legt Joey uit. "Ik heb mijn best gedaan om het te laten werken."

Plottwist in de laatste aflevering van De Bachelorette

Wij waren al in shock om te horen dat Joey en Gaby niet meer samen zijn, maar het wordt al snel duidelijk dat De Bachelorette nog gevoelens heeft voor een ándere kandidaat: Jordy. "Had ik hem niet mee moeten nemen op de 24-uurs date. Het voelt zeker wel als een gemiste kans en daar kan ik alleen mezelf de schuld van geven." Jordy zit nog steeds in de studio, dus Gaby biedt hem haar excuses aan: "Ik vind eigenlijk wel dat ik mijn excuses moet maken, omdat ik mij heb laten leiden door roddels." Jordy ziet dat wel zitten. "Ik zou zeker nog wel een keer een hapje met je willen eten of zo, om te kijken of er nog een sparkle is." Wij zijn heel benieuwd hoe dit afloopt!

Zijn Joey en Gaby nog samen na de Bachelorette

Beeld: RTL

 
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved