News

Bachelorette-Joey vertelt wat er écht is gebeurd op de 24-uurs date met Gaby

Tijdens de opnames van De Bachelorette konden we meekijken naar de intieme kussen van Gaby en Joey. Joey liet er ook dit keer tijdens de finale zeker geen gras over groeien. Er is namelijk veel meer gebeurd op de 24-uurs date. Wij leggen het jou uit. 

24 uur daten Gaby met Joey in de finale 

Joey werd uitgekozen door Gaby om in de finale samen met haar op een 24-uurs date te gaan. Ze herleefde hun safari-date en reden met een jeep tussen de wilde dieren door in Zuid-Afrika. Een kus waren we allang gewend van de twee, dus daar keken we niet van op. Maar er is veel meer gebeurd, dan we daadwerkelijk zagen. Joey heeft namelijk Gaby alle hoeken van de Zuid-Afrikaanse hotelkamer laten zien. 

Achter de gordijnen 

Waarschijnlijk vroeg jij je tijdens de date ook al af wat er achter de gordijnen gebeurde. In de nieuwe video (podcast) van Kiki Düren bekent Joey. Toen Kiki de vraag stelde, stamelde Joey en werd hij een beetje rood. Toch kon hij er niet langer omheen draaien.

Wil jij het antwoord van Joey zelf zien? Op 1 minuut 44 vertelt hij precies wat er achter de gordijnen afspeelde. 

Een nacht met Gaby 

Joey ervaarde de nacht met Gaby als 'fijn'. Voordat het plaatsvond, dronken ze samen een drankje, gingen ze op bed zitten en besproken ze zaken die ze op de camera niet wilden bespreken. Joey: "Dat waren gewoon privédingen." De volgende dag ging Gaby nog op date met Niek.

Benieuwd naar de winnaar? Bekijk hier wie de liefde is van Gaby.

Beeld: Videoland

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved