Celebs

Deze man krijgt van Gaby Blaaser de laatste roos in De Bachelorette

Nadat Gaby de ouders van de overgebleven mannen had ontmoet, was haar keuze duidelijk geworden. Niek en Joey zaten in de finale en deze twee passen het beste bij haar leventje. Alleen wie is de liefde van haar leven en geeft ze haar allerlaatste roos? Let op: spoiler alert!

24 uur daten met Joey

In de laatste aflevering van De Bachelorette gaat Gaby zowel met Niek als met Joey op een 24 uurs-date. Met Joey herleeft ze haar eerste date in het programma. Ze gaan samen met een jeep door de safari van Zuid-Afrika. Ze sluiten de romantiek af met een geweldig diner, waarbij Joey zijn liefde voor Gaby nog even benadrukt: "Ik kan wel echt zeggen dat ik echt heel erg verliefd op je ben." Gek is het niet, want Joey zorgde vanaf het begin al vlinders bij Gaby in haar buik. Ook haar eerste zoen was met Joey. Gaat ze met Joey naar huis of toch met Niek?

24 uur daten met Niek

Daarna gaat Gaby op date met Niek. Voor de 24 uur-date zegt hij nog: "Ik denk dat ze aan het begin van het avontuur op lust is afgegaan en ik denk dat mijn tijd nu toch gaat komen. Ik kan haar denk ik op lange termijn meer bieden dan Joey." Gaby beleeft samen met Niek een helikoptervlucht en daarna staat ook voor hen een romantisch diner klaar. De volgende dag is het tijd voor het besluit.

Joey van Herle wint De Bachelorette

Super nerveus en emotioneel staat Gaby te wachten om beide mannen aan te spreken. Wat ze ook besluit, één van de twee moet ze teleurstellen, en dat doet haar verschrikkelijk veel pijn. Toch heeft Gaby er goed overnagedacht en weet ze wie ze kiest. *Tromgeroffel* Het is Joey die met haar naar huis mag en Gaby legt ook uit waarom: "Wat ik voor jou voel: dat heb ik heel lang niet meer voor iemand gevoeld. Mijn hele leven lang spring ik in het diepe en nu doe ik het weer."

Joey kussend met Gaby

Joey is dus uiteindelijk de gelukkige en hij is ontzettend blij als die het nieuws hoort: "Ik word gelukkig in jouw bijzijn en krijg een lach op mijn gezicht." Niek vind het jammer, maar gunt Gaby het allerbeste en hij wil zijn verlies accepteren als een man. "Het is wat het is. Ik vind het vreselijk jammer. Ik had zoveel meer van mezelf aan je willen laten zien."

Zijn Joey en Gaby Blaaser nog samen? 

Of Joey en Gaby nu nog samen zijn? Dat kan jij volgende week zien in de laatste aflevering van De Bachelorette. In deze reunie-aflevering komen we eindelijk te weten hoe het sprookje af is gelopen.

Beeld: RTL, Videoland

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved