News

Gaby Blaaser van De Bachelorette heeft een nieuwe liefde en dit is hem

Gaby Blaaser vond de liefde niet tijdens de Bachelorette. Na haar deelname lag haar liefdesleven onder een vergrootglas en dat vond de actrice niet leuk. Daarom nam ze even een break, maar het lijkt er op dat ze nu toch een leuke man heeft gevonden.

De nieuwe liefde van Gaby Blaaser

Gaby Blaaser was de Bachelorette, maar helaas vond ze geen liefde tijdens het programma. Uiteindelijk koos Gaby van Joey. Hier kreeg ze later spijt van. Tijdens de reünie-aflevering vertelde ze dat zij liever Jordy had gekozen. De twee spraken af om een hapje te gaan eten, maar ook dit liep niet goed af. Dit kwam omdat Gaby al met auto-coureur Bas Schothorst aan het daten was. Oeii...

Op vakantie naar Ibiza

Gaby zit nu op het zonovergoten Ibiza. Hier viert ze vakantie met een mysterieuze man. Hij komt niet herkenbaar in beeld, maar zijn hand is wel duidelijk zichtbaar. Ook deelde Gaby de naam van haar reisgenoot, Danny Volker. Het enige wat wij over hem weten is dat hij heel wat uurtjes in de sportschool staat. Hij is dan ook de personal trainer van Gaby.

Danny Volker

Zijn de twee als koppel op vakantie of toch als vrienden? Het Instagram-account Life of Yvonne dook in de kwestie. Zij wist te achterhalen dat Danny iets meer van de vakantie liet zien dan Gaby. De personal trainer deelde een kiekje in zijn Instagram Stories waarop hij fancy gekleed was. Daar onder schreef hij dat hij klaar is voor het avondeten. Bij deze post deelde hij ook heel wat hartjes. Oehh, date night met Gaby! Misschien zien we binnenkort nog wel een liefdesfoto op Instagram verschijnen.

 
Bron: Grazia.nl | Beeld: Bruno Press
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved