Fashion

Oh nee: de low-rise jeans komen langzaam terug

Als er één broek is die net zo veel haat als liefde krijgt is het de low-rise jeans. Deze broek zit zo laag dat jouw string (of erger) boven de broek uit komt. Oude trends komen wel vaker terug in de mode, maar deze broek had volgens vele diep in de 00’s mogen blijven!

Low rise jeans zijn hot

De low rise jeans was helemaal hot in het jaar 2000. Rihanna, Britney Spears, Paris Hilton en nog veel meer 00’s iconen liepen rond in de broek. De afgelopen jaren was de high rise jeans helemaal hip, maar het lijkt erop dat er een verschuiving plaats vindt. Er worden steeds meer celebs en influencers gespot in de lage broeken. Als klap op de vuurpijl piekt er vaak een string boven de broek uit… You hate it or you love it!

Bella Hadid

Wie de low rise jeans een nieuw leven in heeft geblazen? Bella Hadid! Deze fashionchick verscheen op Instagram met de broek. Ook andere celebs worden gespot in de broeken. Onder andere Emili Sindlev en Imaan Hammam hebben de trend omarmd. Maar er is wel een verschil met de 00’s variant. De low rise broeken moeten anno 2021 wel comfy zitten. De super skinny modellen die we eerder zagen nemen we (gelukkig) niet mee naar dit jaar!

Inspiratie

Wij durven het bijna niet te zeggen, maar de jeans zien er best wel tof uit! Natuurlijk lig het aan de manier waarop je de broek draagt, maar het zie er super fashionable uit. Ben jij nog niet overtuigd? Check dan de outfit inspiraties hieronder!

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

Oude trends komen wel vaker terug. Ben jij benieuwd welke gouden oude items je weer terug kan verwachten? Lees dan ook:
– Diamonds are a girl’s best friend: de 90’s trend is weer terug
– Ken jij deze 6 (heftige) wenkbrauwtrends nog?
– Back in time: ken jij deze verschrikkelijke ’90s modetrends nog?

Beeld: Getty Images

Must reads 👀