Fashion

Back in time: ken jij deze verschrikkelijke ’90s modetrends nog?

Fashion verandert met de tijd mee. Nu is het helemaal in om een dad jeans te dragen terwijl je vroeger in een veel te strakke skinny jeans liep. Sommige items zijn tijdloos, maar anderen willen we heel snel weer vergeten. Herken jij deze verschrikkelijke fashiontrends nog?

Verschrikkelijke 90’s trends

Low rise jeans

Je zag nog net niet je bilspleet boven deze veel te lage broek uitkomen. Ook kon je alle buikvetjes tellen als je ging zitten…Niet heel flatterend dus. Miss Riri was de queen van low rise jeans, zou ze het nog steeds kunnen rocken?

Een broek onder je jurk

Als je niet kan kiezen of je een broek of een jurk aan wil dan kon het allebei. Nu vragen wij ons af waarom dit ooit een trend was… Wat zou Kelly Clarkson hier nu van vinden?

Een glitter riem

Paris Hilton verscheen in deze outfit met een opvallende glimmende riem. Vroeger was dit een trend, maar nu…

Grote riem

Niet alleen glitter riemen waren in de mode, als de riem maar opvallend was. Paris Hilton verscheen met deze grote blauwe riem. Als wij hier nu op terugkijken worden we hier iets minder enthousiast van.

Capribroeken

Ken jij deze broek nog? Hij is te lang om het een short te noemen maar te kort voor een lange broek. Het is precies de ongemakkelijke lengte. Rihanna combineerde het ook nog met een crop top vest…

Legerprint

Don’t get us wrong een legerprint kan super leuk zijn. In de vroegere jaren wisten we alleen nog niet hoe we hem leuk moesten stijlen… Lindsey Lohan gaf ons een goed voorbeeld hoe het niet moet, die teenslippers!

Juicy Couture trainingspak

Deze iconische tracksuit droeg elke celeb, ook Lindsey Lohan. Als je hier nu op terugkijkt denk je vast, waarom precies?

Sjaaltjes

Een sjaal kan een leuke toevoeging zijn aan je outfit. Kan jij je nog herinneren hoe je ze vroeger knoopte? Wij hebben deze super schattige foto van Justin Bieber opgezocht om je eraan te herinneren. Verschrikkelijk…

Onderbroek boven je broek

Dit was een fashiontrend waar elke jongen aan meedeed. Namelijk je broek zó laag dragen dat je onderbroek er bovenuit komt. Maar dan moest je wel een mooie onderbroek dragen, zoals een Calvin Klein. Usher gaf ons het goede voorbeeld.

Mini skirts

Super korte rokjes waren ook super populair. Als wij er nu op terugkijken krijgen we spontaan een blaasontsteking. Beyoncé stond bekend om haar korte rokjes en broekjes. 

Het is wel opvallend dat veel van deze trends terugkomen, maar op een moderne manier. Zouden we over een paar jaar weer in onze low rise jeans de deur uit gaan? Only time can tell

Beeld: Getty Images