Beauty

Dit zijn de grootste 90s trends die 2020 veroveren

Beautytrends komen en gaan, trends die vroeger hot waren zie je tegenwoordig vaak weer terugkomen. Soms is een trend volledig overgenomen en soms is er een kleine draai aangegeven, zodat de trend iets meer van nu wordt. Op dit moment zijn de 90's beautytrends weer helemaal terug. Dit houdt in dat glitters weer ontzettend populair zijn. Ze kunnen eigenlijk overal op of doorheen!

90's shimmer body 

Bodyglitter is weer helemaal terug van weggeweest. Voor een subtiele glans over je armen, schouders of borst kun je gaan voor een bodylotion met glitters. Wil je iets meer opvallen? Ga dan voor een chunky look. Perfect voor bijvoorbeeld een feestje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Paulina Piorun Make up (@piorunmakeup) op

Haarspeltjes met glitters

Deze trend is vooral leuk te combineren met een lage knot. Deze is trouwens ook super trendy. Deze haarstijl is niet alleen mooi maar ook handig. De haarspeltjes zorgen ervoor dat alles goed naar achter blijft en ze zien er ook nog eens mooi uit. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door E L L A V E Y (@frauellabeauty) op

Nineties hair baby 

Deze trend was enorm populair en mag nu dus weer, yay. Glitters in je haar is here to stay. Spray de glitters door je gehele haar of bijvoorbeeld in je scheiding. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Sadie Belsly (@thxhairymuch) op

 

Glossy glitterlippen

De afgelopen maanden hebben we een beetje afscheid genomen van de matte lippenstift. Lipgloss heeft namelijk zijn weg teruggevonden vanuit de nineties. Ze mogen in alle kleuren en glitters mogen obviously niet ontbreken. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Diamonds are a girls best friend 

Als je een feestje had, of een andere gelegenheid waarbij je vroeger wel wat glitters kon gebruiken. Dan was het hot om glittersteentjes vast te maken in je haar. Deze trend is nu vooral populair op Instagram. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Melbourne Hair & Makeup (@nhi.bridalmakeup) op

 

90's Diamantjes voor op je ogen

De hitserie Euphoria heeft een grote invloed gehad op het opnieuw gebruiken van glittersteentjes op de ogen. Op TikTok kun je veel video's terugvinden waarin gebruikers glitter make-up looks uit de serie namaken. Euphoria kun je bekijken op HBO.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door CLAUDIU BURCĂ (@claudiu.burca) op

Metallic eye shadow 

Metallic is dan wel niet superglitterig, maar  glanzen doet het zeker! Iets wat je vroeger veel zag was oogschaduw wat aangebracht was tot en met de wenkbrauwen. Dit mag nu weer, durf jij het aan?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door KikoMilanoArabia (@kikomilanoarabia) op

 

Struggle jij ook wel eens met het aanbrengen van je eyeliner? Krijg je de lijnen niet helemaal gelijk of wil je juist eens een fleeky winged liner maken? Hier kun je vijftien handige make-up tips vinden. 

 

Bron: Linda.nl, Lorealparisusa.com | Beeld:   

Shop hier onze favoriete lipsticks onder de 10 euro

 
LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved