Lifestyle

Diamonds are a girl's best friend: de 90's trend is weer terug

We zijn er nog niet helemaal uit of dit nu goed of juist slecht nieuws is. Deze jaren negentig trend keert terug, maar is het mooi? Wil je weten over welke trend we het hebben? Lees dan vooral door.

Deze trend uit de jaren negentig is weer in

Er zijn wel vaker trends uit de jaren negentig opgedoken die weer terug kwamen als trend van nu. Denk bijvoorbeeld aan de Anastacia zonnebril, de silky slip dress en de haarklem (aka haarklem van Marie-Claire; ‘Even havucappu halen meiden x’). Maar hou je vast: de diamand voor op je tand is terug. Wait, whut?

Tekst gaat verder onder de foto

Diamand op tanden

Glamour teeth

Stiekem waren we deze jaren negentig trend al wel vergeten, maar we werden er dor Hailey Bieber onder andere aan herinnerd. Het zilveren diamantje blijkt weer helemaal ‘in’ te zijn.

Niet alleen Hailey werd gespot met een diamantje op haar voortanden, maar ook Halsey wilde haar gebit wat meer glamourachtig maken.

Twijfelachtige trend

Wij twijfelen nog of dat het een trend is die lang stand zal houden. In het jaar 2000 droomden we ervan om zo’n diamantje op onze tanden te zetten, maar ook tandartsen raden deze trend af. Why? Het is zeer slecht voor je tanden. Ging je zelf aan de slag met lijm op je gebit? Dan kon je nog wel eens een discussie verwachten met je tandarts.

We hebben geen idee hoe de dames hieronder op de foto’s het aan hebben gepakt om het diamantje op hun tanden te krijgen. wat we wel weten is dat deze boss lady's de trend toch stiekem wel rocken. Zou jij een diamantje op je tanden laten zetten?

Lees ook:

 Zo lang moet jij trainen voor zichtbare buikspieren
★ Real life story: "Ineens zat er een knobbeltje van 2 centimeter in mijn borst"

Bron: Grazia | Beeld: iStock
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved