News

Da meen jij echt: Harrie de Hengst bevestigt terugkeer in Ex On The Beach Double Dutch

We speculeerden al eerder over de mogelijke terugkomst van Harrie Snijders in Ex On The Beach. En ook jullie reageerden super enthousiast op deze gossip. Goed nieuws: Harrie heeft zelf bevestigt dat hij inderdaad mee doet aan dit seizoen!

Harrie Snijders in Ex On The Beach Double Dutch

Hoewel we hem oorspronkelijk kennen van een vorig seizoen Ex On The Beach Double Dutch, heeft Harrie inmiddels genoeg bekendheid verworven ná de show. We hoopten dan ook allemaal dat de knappe playboy dit seizoen weer terugkeerde. Hij leek dat al te verklappen doordat hij al de kandidaten van dit seizoen op Instagram volgde. Ook werd het spannend toen er een silhouhet van hem te zien was aan het einde van de vorige aflevering. Maar: tromgeroffel – het klopt inderdaad dat Harrie de Hengst terugkeert in Ex On The Beach! En dat vertelt hij zelf op Instagram. “Dames en heren, zoals veel van jullie al hadden verwacht: ik zit in Ex on the Beach.” 

Het is helaas nog niet duidelijk hoe lang het duurt voordat Harrie Snijders te zien is, maar tot die tijd vermaken we ons wel met de streken van de huidige deelnemers, right?

 

Must reads 👀