Health

Let's dance! 6x de leukste dans work-out video's voor thuis

Helaas zijn de sportscholen nog steeds dicht. Dit betekent dat heel veel mensen nog steeds thuis aan het sporten zijn. Soms heb je geen zin in een zware work-out, maar moet je wel van jezelf sporten. Of je vindt sporten helemaal niet leuk, maar dansen wel. Dan kan je een van deze dans work-out video's proberen. 

Dans work-out video's: dit zijn de leukste work-outs die wel effect hebben

Een dans work-out klinkt vaak niet zo serieus. Gewoon even een dansje doen en that's it. Nou, dat is niet helemaal waar! Een dans work-out kan super zwaar zijn en tegelijk heel leuk. Wij hebben onze favorieten op een rijtje gezet.

1. 15 Minute dance party work-out, van MadFit

15 Minuten dansen op de grootste hits uit de vroege 2000's. Deze work-out is super leuk om te doen en goed voor je booty!

2. 12 Minute happy cardio, van Pamela Reif

Wil jij jezelf compleet afmatten, maar wel onder het genot van vrolijke muziek? Dan is deze dans work-out iets voor jou! Je hele lichaam komt in beweging met deze choreo. Je neemt de spierpijn voor lief door de leuke pasjes.

3. 10 Minute afrobeat dance work-out, van Esosa Ogbebor

Heb jij geen zin in een heftige work-out, maar wil je wel in beweging zijn? Probeer dan eens deze afrobeat work-out. Let op: als je stijf bent is dit misschien niet de beste keuze!

4. 15 Minute Justin Bieber dance party work-out, van MadFit

Stiekem zijn wij fan van MadFit. Haar dansvideo's zijn super simpel, niet te zwaar, maar wel effectief! Ze heeft dance party work-outs van allerlei verschillende artiesten. One Direction, Ariana Grande, Justin Bieber en nog veel meer!

5. K-pop dance work-out, van Teagan Dixon

Ben jij fan van K-pop? Dan moet je deze dans work-out proberen! Effectief, leuk en heel simpel te volgen.

6. Just Dance calorie burner

Kan jij niet kiezen en wil je een lange dans work-out doen? Zoek dan eens op 'Just Dance calorie burner'. Er staan verschillende Just Dance-dansen p YouTube met het aantal calorieën wat je ongeveer verbrand als je de work-out doet. Klinkt perfect!

Wil jij meer tips voor een thuis work-out? Lees dan ook:

- Vanuit huis sporten: met deze apps doe je dat

Dit is de perfecte 10 minuten work-out voor thuis

Strakke buik krijgen? Met deze work-outs kom je een heel eind

Beeld: Unsplash: Rainier Ridao
LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved