Health

Strakke buik krijgen? Met deze work-outs kom je een heel eind

Een platte buik zoals Gigi heeft, daar kom je niet zomaar aan. Behalve dat het model onwijs gezond eet, heeft ze ook een streng sportregime. Nu is dat voor een model niet heel gek, maar jemig deze lijkt ons best wel heel pittig! Zeker omdat Gigi deze workout minstens vier keer per week doet. Benieuwd geworden? Lees dan snel verder.

 

A photo posted by Gigi Hadid (@gigihadid) on


♥  De workout is een combinatie van grondoefeningen met boksen. Gigi's workout begint met tien minuten opwarmen door te boksen. Als je deze workout ook wil doen, raden we je aan om een paar keer boksles te nemen, want boksen is nog best lastig!
♥  Vervolgens gaat ze aan de slag met crunches. Ze doet drie setjes van 40 herhalingen. Een crunch is een buikspieroefeningen die in vrij veel workouts voorkomt. Als je het goed wilt doen, kijk dan eerst even dit filmpje voordat je aan de slag gaat.

♥  Daarna gaat Gigi weer 10 minuten boksen, maar nu op een hoger niveau waardoor haar hartslag een stuk omhoog gaat. Daarna volgen de bicycle crunches, waar ze ook drie setjes van 40 herhalingen doet. Ook de bicycle crunch is een oefening waar je buikspieren veel aan hebben! Hoe je het doet zie je in het filmpje hieronder.

♥ Dan gaat Gigi nog een keer 10 minuten boksen op flink niveau. Vervolgens gaat ze een minuut planken. De plank is goed voor je hele lichaam, maar vooral voor je buik- en rugspieren. Als je de plank verkeerd doet kun je behoorlijk wat last krijgen, dus probeer goed op je techniek te letten. Uitleg vind je in het filmpje hieronder.

♥ En als afsluiter doet ze vier leg raises die ze 25 keer herhaalt. Deze oefening is goed voor je billen, benen en buik, en dan vooral je onderbuik. Hoe je het precies doet zie je in het filmpje!

Het is altijd goed om een keer van workout te wisselen, maar wees niet bang als deze workout te zwaar is! Gigi doet dit voor haar werk én krijgt onwijs veel begeleiding van personal trainers, et cetera. Luister altijd naar je lichaam wanneer je een nieuwe workout probeert.

LOVE dit artikel
7 meiden hebben deze blog geloved