News

Temptation-Greg brengt single uit en alles wijst erop dat 'ie over Karina gaat

Temptation Island zorgt ieder jaar weer voor extra celebs. De een wil presenteren, de ander wordt influencer of artiest. Voor dat laatste is Greg hard bezig. Hij maakt zijn debuut in de muziekwereld met zijn eerste single. En alles wijst er op dat 'ie over Karina gaat.

Temptation Island-Greg brengt eerste single uit

Temptation Island was dit jaar weer heel erg juicy. In de hoofdrol stond de relatie van Greg en Karina. De twee gingen het avontuur aan omdat Karina wilde weten of het gras groener is aan de overkant. Uiteindelijk ondervond ze dit met Daryl en Greg moest dit aanzien. Het koppel ging niet samen naar huis en ook in de reünie-aflevering zagen we dat ze uit elkaar waren. Karina had achteraf heel veel spijt van haar acties en ze voelde zich gebruikt. Greg wilde geen relatie meer met zijn ex, maar daar is misschien verandering in gekomen...

Geef mij nog niet op

Zijn nieuwste nummer heet 'Geef mij nog niet op' en wij vermoeden dat het liedje over zijn ex gaat. "Alle love die ik voor jou had, die love is nu op. Dit is niet wat ik zocht, maar wel wat ik daar vond. Ik gaf mijn hart aan jou, maar jij gaf geen fuck", zingt hij in het lied. Hmm, dit klinkt wel alsof hij over zijn Temptation Island avontuur aan het rappen is. Verder zingt hij ook "ik had je op mijn huid als een tattoo". Greg had Karina op zijn lichaam getatoeëerd dus ook deze line lijkt over haar te gaan.

Bekende gezichten in de videoclip van Greg

Bij het nummer heeft Greg ook een videoclip uitgebracht. In deze clip zien we een aantal bekende gezichten terug. Zo speelt Daisy de vriendin van Greg en zit Sonny naast hem in de auto. Karina zien we niet terug, maar haar naam komt wel heel duidelijk in beeld. In de video wordt Greg gebeld door Karina en je ziet duidelijk haar volledige naam op zijn telefoon staan. Check de hints hieronder zelf!

Wist jij dat Greg en Daryl het tegen elkaar op gaan nemen in de ring? Lees het heel verhaal hier!

 
Beeld: RTL
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved