News

Temptation Island-Karina heeft heel veel spijt: "Ik voel me gebruikt"

Temptation Island-Karina heeft de afgelopen maanden heel wat over zich heen gekregen. Eerst kwam ze in een villa met allemaal vreemde mensen. Vervolgens ging ze door een emotionele rollercoaster. In Spot On vertelt Karina dat zij zich gebruikt voelt.

Temptation Island-Karina voelt zich gebruikt

Temptation Island is afgelopen en langzaam begint het leven weer normaal te worden voor alle deelnemers. De laatste roddels worden uitgesproken en de laatste verwijten worden gemaakt. De deelnemers hebben veel kritiek op de productie van Temptation Island. Eerder liet Eva weten dat haar brief geschreven werd door de productie. Ook Sonny uitte zijn kritiek op het programma. Nu is Karina aan de beurt. In een interview met Spot On laat zij weten dat ze heel erg is beïnvloed door de productie.

"Last minute wilde ik niet meer meedoen"

Karina vertelt dat ze vlak voor het vertrek eigenlijk niet meer mee wilde doen. "Last minute hadden Greg en ik al heel veel struggles en toen wilde ik niet meer. Uiteindelijk hebben we er toch voor gekozen om door te zetten. We hadden al een contract getekend dus dan denk je wel drie keer na. Er is natuurlijk ook een boete en dergelijke. Uiteindelijk heeft Greg mij overgehaald."

Temptation Island-Karina over de beïnvloeding

Karina dacht dat ze niet makkelijk te beïnvloeden was, maar na een week in de villa denkt ze hier anders over. "Die eerste week hield ik mij echt in en liet ik mij niet beïnvloeden. Na een week ga je aan de omgeving wennen. Je zit in een bubbel en je voelt je meer op je gemak. Dan luister je ook sneller naar de mensen om je heen. Zo konden ze mij wel echt sturen die laatste week en dan hebben ze gedaan." Ook heeft Karina nul beelden gezien van een emotionele Greg. "Als ik die beelden had gezien dan had ik heel anders gereageerd. Dit wist de productie en daarom hebben ze mij die beelden gegeven."

"Ik voel mij gebruikt"

Als Vanessa vraagt of Karina zich gebruikt voelt zegt ze volmondig ja. "Om eerlijk te zijn voel ik mij wel gebruikt omdat het heel anders had kunnen lopen. Waarom hebben ze mij dit aangedaan?" Ook door Daryl voelt zij zich niet serieus genomen. "Achteraf zie ik hoe hij in de camera kijkt als hij met mij wegloopt. Dus nu denk ik wel 'he used me'". Achteraf heeft Daryl ook meerdere malen gezegd dat hij nooit met een meisje als Karina zou gaan. "Uiteindelijk heb ik zelf de keuze gemaakt om bepaalde dingen te doen. Het zijn mijn eigen keuzes geweest, maar hij heeft daar wel een rol in gespeeld."

Check het hele interview hieronder!

Beeld: RTL
LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved