News

Heftig! Temptation Island-Sonny dacht aan zelfmoord tijdens zijn deelname

Temptation Island-Sonny is DE man waar iedereen het over heeft. Hij noemde zijn ex een levensproject en verliet het eiland nadat zij er met een ander vandoor ging. Sonny heeft een hele zware periode achter de rug. Zo zwaar dat hij zelfs aan zelfmoord heeft gedacht...heftig. Dit vertelt hij tijdens een interview met Lotte van Leeuwen.

Trigger warning: In dit artikel worden suïcidale gedachten besproken. Denk jij aan zelfmoord of maak jij je zorgen om iemand anders? Praten over zelfmoordgedachten kan anoniem: chat via 113.nl of bel het gratis nummer 0800-0113.

Temptation Island-Sonny wilde ter plekke een einde maken aan de hele situatie

Temptation Island-Sonny heeft een hele bak kritiek over zich heen gekregen. Dit komt door de uitspraken die hij over zijn ex Jaydi heeft gedaan. Deze uitspraken hebben ervoor gezorgd dat Jaydi voor iemand anders zwichtte. Nadat Sonny dit te zien kreeg had hij het heel zwaar in de villa. Zo zwaar dat hij zelfs aan zelfmoord dacht. Deze heftige uispraak deed hij in een interview met Lotte van Leeuwen. "Mijn vader heeft zelfmoord gepleegd dus voor mij was het geen optie", vertelt Sonny. Hij vertelt verder: "Daar ter plekke heb ik ook een aantal keer gehad dat ik had van: Ik wil hier een einde aan maken. Niet zo zeer aan mezelf, maar wel aan de situatie. Ik vind het een wonder dat Temptation gemaakt mag worden, daar ben ik gewoon heel eerlijk in."

"Ik was echt paranoïde"

Toen Sonny weer in Nederland aankwam was hij nog niet de oude. "Ik ging in mijn eigen huis zoeken naar camera's en microfoons. Ik heb mijn telefoon naar de telefoonwinkel gebracht. Daar heb ik gevraagd of er een app gedowload was waarmee ik afgeluisterd kon worden. Ik was helemaal gek ik mijn hoofd", vertelt hij. Zijn beste vriend zag dit en nam Sonny mee naar Curaçao. Hier is hij tot rust gekomen en nu gaat het gelukkig veel beter met hem.

Temptation Island voor de fame

In het interview vertelt Sonny ook dat hij meedeed aan Temptation Island voor de fame. "Onze relatie ging niet meer goed en toen heb ik gezegd dat we beter aan Temptation mee kunnen doen. Dan halen we daar bekendheid uit", geeft Sonny toe. Het was eigenlijk hun plan om als vrienden uit elkaar te gaan, maar wel bekendheid mee te pakken. Eerlijk is het wel... "Wij wisten dat de kans enorm was dat onze relatie zou stoppen na Temptation Island", licht hij toe.

"Ik heb nog steeds elk weekend leuke feestjes"

In het interview vertelt Sonny ook dat hij nog elke week leuke feestjes heeft...Uhm lekker corona-proof. Hij heeft al twee keer Corona gehad, maar een kater is volgens hem zwaarder. "Ik vind dat iedereen verantwoordelijk is voor zijn eigen leven. Zo lang je anderen geen kwaad doet of in gevaar brengt dan moet je lekker leven", is zijn uitleg. Sonny hoeft voorlopig geen relatie meer: "Ik heb meerdere meiden die ik zie en ik hoef absoluut geen relatie." Hij is in ieder geval ultiem aan het 'genieten van zijn fame in Nederland', zoals hij al eerder in Tamptation zei.

Sonny laat op Intagram weten dat hij een contract heeft getekend bij een mediabedrijf! We gaan dus nog veel van hem horen.

Lotte interviewde ook Greg. Benieuwd? Check het hier!

Beeld: RTL
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved