News

Heeft Temptation Island-Sonny 20.000 euro betaald om het eiland te mogen verlaten?

Elke keer als wij denken dat de Temptation Island-drama over is duikt er weer iets nieuws op. Sonny liet in een video met Kalvijn weten dat er een enorme geldboete stond op het vertrek uit Temptation Island. Hij is uit het programma vertrokken dus hij heeft de boete betaald denk je...Toch zeggen meerdere bronnen van niet.

Temptation Island-Sonny betaalde naar eigen zeggen niets

Temptation Island-drama houdt stiekem nooit op. Greg vertelde dat hij seks heeft gehad met Karina en Liyah. Jaydi en Ricky denken al aan kinderen. Nu komt ook Sonny weer in de spotlight. Hij kwam eerder deze week al in het nieuws omdat hij vertelde dat hij een hoge geldboete moest betalen om het eiland te verlaten. Dit vertelt hij in een video met YouTuber Kalvijn. In de video vertelt zegt Sonny: "Ik betaal die boete wel en ik ga naar huis." Later zegt hij dat die boete zo hoog was als een aantal maandsalarissen. Een precies bedrag noemt hij niet, maar het gerucht gaat dat het om 10.000 euro(!) gaat. Oud-deelnemer Rosanna Voorwald bemoeit zich nu ook met de discussie. Volgens haar is de boete nóg meer, namelijk 20.000 euro. Wow! Rosanna vertelt aan Fawry Not Sawry dat zij ook graag het eiland wilde verlaten. Toen ze hoorde hoe hoog de boete hiervoor was besloot zij het avontuur toch maar af te maken.

Temptation Island-Sonny in hongerstaking

Een anonieme verleider uit het huidige seizoen Temptation Island wil ook wat kwijt over het gerucht. Volgens de anonieme bron zat Sonny in hongerstaking omdat hij de boete niet wilde betalen, maar wel naar huis wilde. Het wordt steeds gekker... Op deze uitspraak reageert Sonny zelf. Hij zegt dat hij niet in hongerstaking zat, maar dat hij simpelweg niet meer kon eten en drinken. Om deze reden liet de productie Sonny gaan. Zijn ex Jaydi reageert ook op de roddel. "Het moest wel, omdat ik serieuze mentale schade opliep", zegt ze. Waarom Jaydi mentale schade opliep door Sonny is ons niet helemaal duidelijk... Zij zag er aardig gelukkig uit met haar nieuwe liefde Ricky, maar hier kunnen wij natuurlijk niet over oordelen! Het is in ieder geval een ingewikkeld verhaal aan het worden.

Check hieronder de screenshots van Fawry Not Sawry!

Bron: lovereality.nl | Beeld: RTL
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved