News

Temptation Island-Greg heeft het bed gedeeld met Liyah én Karina

Het Temptation Island-avontuur is officieel afgelopen voor Karina en Greg. De laatste aflevering staat op Videoland en nu hebben ze eindelijk rust. Tenminste...dat denk je. Greg is te gast in de nieuwe Temptation Thirstday. Daar doet hij een hele opmerkelijke uitspraak. Hij laat weten dat hij in Nederland seks heeft gehad met Liyah, én Karina. Wow!

Temptation Island-Greg heeft seks gehad met Liyah en Karina

Temptation Island-Greg heeft in Nederland niet stil gezeten. In de nieuwe Temptation Thirstday wordt aan hem gevraagd of hij seks heeft gehad met Liyah in Nederland. Hierop antwoord Greg met een twijfelachtige knik. "Dat klopt ja", licht hij toe. Greg vertelt verder waarom het niet werkte tussen hun: "Als ik in Nederland aankom dan gaat er voor mij een ander proces beginnen, een verwerkingsproces. Ik ga mij niet in een nieuwe relatie storten met een gebroken hart. Dan gaat Liyah een rebound zijn en dat gun ik haar niet." Fawry Not Sawry vraagt ook naar het contact met Karina. De roddel queen vraagt zich af of Greg in Nederland nog seks heeft gehad met Karina. Op deze vraag lacht Greg verlegen en zegt hij: "Soms zeggen ze toch 'nog eentje om het af te leren'". Oh damn! Greg heeft bij deze toegegeven dat hij seks heeft gehad met beide Temptation Island-dames.

De ruzie tussen Temptation Island-Liyah en Greg

In het interview gaat Fawry Not Sawry nog even kort in op de ruzie tussen Greg en Liyah. "Het is allemaal geregeld, alleen de manier waarop het is gegaan is jammer. Ze wilde dit naar buiten brengen, maar het had helemaal niet gehoeven. Ze had het geld al lang terug kunnen hebben, maar ze had mij op alles geblokt. Ik heb alles tot aan de laatste cent terug betaald", vertelt Greg. Liyah zegt dat dit nog niet is gebeurd. Volgens Greg komt de waarheid vroeg of laat aan het licht. 

Ben je benieuwd naar het hele interview? Check hem hier beneden!

Beeld: RTL
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved