News

Drama alert: Temptation Island-Greg over de seks met de jaloerse Liyah

Temptation Island is nu al een week voorbij, maar toch blijft er nog steeds juice naar buiten komen. De gossip blijft niet in Italië... Ook in Nederland maken de oud-deelnemers veel mee. Wij wisten al dat Greg het bed deelde met Liyah en Karina. Nu vertelt hij daar meer over!

Temptation Island-Greg vertelt over de seks met Liyah

De Temptation Island-deelnemers hebben heel wat meegemaakt de afgelopen paar maanden. Hun avontuur begon in het zonnige Italië, maar ook in Nederland was er flinke drama. De relatie tussen Greg en Karina stond centraal in de laatste paar weken. Het ging namelijk in Italië helemaal mis tussen de twee. Eenmaal terug in Nederland kreeg Karina spijt van haar acties en zag ze in de Greg de ware is voor haar. Helaas was het voor Greg echt over. 

Seks met Liyah

In Temptation Thirstday vertelde Greg al dat hij seks heeft gehad met Karina en Liyah in Nederland. Nu vertelt Greg in een interview met Lotte van Love Island over de situatie met Liyah. Hij vertelt: "Ja, we hebben een paar keer seks gehad. Het was vrij snel duidelijk dat mijn relatie met Karina klaar was, maar ik heb geen behoefte aan een nieuwe relatie. Dat was voor mij duidelijk en ik dacht voor Liyah ook, maar dat bleek niet zo te zijn."

Jaloezie

Volgens Greg resulteerde dit in vervelende situaties. "Ze liet niet merken dat ze mij leuk vond of zo, maar dan ook weer wel. Jaloers doen. Ze zei telkens dat we - omdat we een goede band hebben - ook gewoon vrienden konden zijn. Maar als er dan iets gebeurde, dan was het uh... ja." Ooh no... Hij maakt zijn zin niet af, maar we weten allemaal wat dat betekent. Drama!

Temptation Island-Greg over het geleende geld van Liyah

Als je de roddels een beetje hebt gevolgd dan weet je dat Greg meer dan 2000 euro van Liyah heeft geleend. Tot op heden is dit bedrag volgens Liyah nog niet terugbetaald. Greg zegt dat hij het allemaal netjes heeft afgehandeld. Lotte vraagt in het interview hoe deze hele situatie nou in elkaar zit. Greg wil hier niet op antwoorden. "Daar ga ik geen uitspraak over doen. Ik wil haar eigenlijk helemaal geen aandacht meer geven, want dat is precies wat ze zoekt. Ik heb het afgehandeld, daar hou ik het bij." Damn!

Bekijk de hele video hieronder!

 
Beeld: RTL
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved