News

Temptation-Gregory en Daryl nemen het tegen elkaar op in de ring bij Boxing Inluencers

Temptation Island is alweer een tijdje voorbij. Maar nog niet alle ruzies zijn uitgevochten. Greg en Daryl gaan de ultieme Temptation-battle uitvechten in de ring bij Boxing Influencers. Zou Karina in het publiek komen zitten?

Temptation Island-Greg en Daryl doen mee aan Boxing Influencers

Boxing Influencers is het programma waar jij met een goede reden je rivaal naar de grond mag halen. Sterren zoals Temptation-Fabiola en Vonneke Bonneke deden al eerder mee aan het programma. Dit jaar zien we onder andere Temptation-Sonny in de ring. Hij gaat het opnemen tegen Rarko. Ook gaan Temptation-Greg en Daryl hun frustraties er uit slaan. De rivalen kunnen niet bepaald door één deur en dat nemen wij hun helemaal niet kwalijk. Ze hebben namelijk nogal een lastige geschiedenis samen.

Temptation Island

De mannen hebben een ingewikkelde relatie tot elkaar. Greg deed samen met zijn toenmalige vriendin Karina mee aan Temptation Island. De twee wilde hun relatie testen en vooral Karina was benieuwd of het gras groener was aan de overkant. Uiteindelijk testte zij dit uit met Daryl. De verleider won Karina voor zich en samen hebben ze een paar hete momenten beleefd. De arme Greg moest dit allemaal zien. Het is dan ook niet raar dat hun relatie nu voorbij is. Achteraf heeft Karina veel spijt van haar acties. Haar conclusie was 'het gras is groener waar je het water geeft'. Karina had het gras bij Greg achteraf veel meer water willen geven, maar dat is nu te laat...

Greg versus Daryl

Nu krijgen de mannen de kans om hun frustraties naar elkaar te uiten. Op 29 mei staan ze tegenover elkaar in de Boxing Influencers-ring. Ben jij benieuwd naar dit gevecht? Koop dan voor €12,45 een ticket. Met de code TEAMGREG of TEAMDARYL krijg je nog eens €2,- korting. Sommige reacties op de Instagram-aankondiging zijn niet heel positief. Veel mensen vinden het een oneerlijk gevecht omdat Daryl een stuk groter en zwaarder zou zijn dan Greg. Wie denk jij dat er gaat winnen en voor wie zou Karina zijn?

Beeld: RTL
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved