Lifestyle

Temptation Island USA: Kendal heeft spijt van zijn acties: 'dat was het trio niet waard'

Temptation Island USA is bijna aan zijn einde gekomen. Natuurlijk sluit het programma af met de hereniging van alle koppels. Iedereen keek uit naar de hereniging van Kendal en Erica. Zou zij haar vriend vergeven of is Kendal echt te ver gegaan? In de nieuwste aflevering kom je er achter!

Temptation Island USA: de hereniging van Kendal en Erica

Dit jaar hebben de deelnemers van Temptation Island USA er weer een juicy seizoen van gemaakt. Vooral Kendal heeft er een potje van gemaakt...Hij zoende namelijk in de derde aflevering al met Alexcys, maar Kendal wilde meer. Hij deelde het bed met Alexcys en Nickole. Zijn vriendin Erica moest dit allemaal zien tijdens haar heftige kampvuren. Iedereen vroeg zich af of Erica haar vriend kon vergeven. In de laatste aflevering krijgen we eindelijk antwoord op deze vraag.

"Door jou voelde ik mij minderwaardig"

Het kampvuur begint met een betoog van Kendal. Hierin vertelt hij niets over zijn acties, maar hij laat vooral weten hoe zwaar hij het heeft gehad. "Ik merkte al vroeg dat ik het moeilijk vond om mezelf open te stellen", vertelt hij. Erica heeft een ijzersterk en eerlijk antwoord op Kendal's betoog. "Door jou voelde ik me minderwaardig. Door jou had ik het idee dat ik geen onvoorwaardelijke liefde verdiende. Ik werd onzeker, ik had geen vertrouwen meer in mezelf en ik leer nu dat ik wél op mijn gevoel kan vertrouwen. Ik verdien iemand die onvoorwaardelijk van me houdt. De Erica die hier met jou binnenkwam is een andere dan deze Erica. Ik hoop dat alles wat je daar gedaan hebt het waard was." Damn girl!

Kendal heeft spijt

Nadat Erica haar hart lucht stelt ze nog een aantal vragen aan haar vriend. Ze vraagt zich af waarom hij een trio heeft gedaan. Kendal zegt hierop: "het was een slechte beslissing. Ik was mezelf niet. Ik ben al snel een deel van mezelf verloren en ik heb dingen gedaan die niet oké waren." In ieder geval fijn dat hij het zelf ook ziet!

Gaan ze samen door of niet?

De vraag die iedereen heeft is: gaan ze samen verder of is de relatie klaar? Aan het einde van de aflevering zegt Erica "ik hou heel veel van je..." Nooo! Deze woorden zijn de cliffhanger van aflevering tien. We weten dus nog steeds niet of ze samen verder willen... Nu moeten we de aflevering van volgende week wel zien! Zou Erica haar vriend vergeven of is Kendal echt te ver gegaan?

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved