News

In Temptation Island USA ging de eerste deelnemer al vreemd en zijn vriendin reageert

Hoewel wij nog aan het bijkomen zijn van een spannend seizoen Temptation Island Love or Leave, staat de Amerikaanse versie alweer aan de deur. De eerste paar afleveringen kijk je nu op Videoland en all we can say is: drama is calling! De eerste deelnemer is al vreemd gegaan en zijn vriendin doet een boekje open over haar gevoelens hierover.

Zó reageert Temptation USA’s Erica op slippertje Kendal

Al tijdens de derde aflevering van Temptation Island USA konden we zien hoe deelnemer Kendal viel voor de charmes van single Alexcys. In de nieuwste aflevering die op Videoland staat, doet Kendal er nog een schepje bovenop en duikt hij met Alexcys het bed in. Dat is natuurlijk voor zijn vriendin Erica afschuwelijk om te zien… Hoewel Kendal en Erica geen regels hebben opgesteld voor tijdens hun Temptation Island avontuur, blijft het natuurlijk pijnlijk om je liefje er met een ander aan de haal te zien gaan.  

Temptation Island USA zorgt voor pijn en verwarring

Tijdens het kampvuur van de vrouwen bleven de beelden van Kendals romantische nacht met zijn nieuwe vlam dan ook niet bespaard. Het was wel duidelijk dat Erica het er moeilijk mee had om haar liefje zo intiem samen te zien met Alexcys. “Ik ga nu niet alleen maar snikken en huilen. Tuurlijk kan ik dat wel doen, maar dat zal niet bevorderlijk zijn voor mijn groei. Hij wilde me altijd klein houden, zodat als hij zo’n grote fout zou maken ik dat maar oké zou vinden. Ik kan me niet voorstellen dat ik deze pijn en verwarring continu moet meemaken.” Als je dit zo hoort lijkt het er op dat Erica haar relatie met Kendal wil stopzetten, right? “Ik geloof echt dat hij hier met iemand wil vertrekken die beter is dan degene met wie hij nu een relatie heeft. En dat ben ik.” To be continued…