News

Temptation Island USA aflevering 3 staat online en er gaat nú al iemand vreemd

Temptation Island USA is nog maar net van start, maar het gaat al helemaal fout. De eerste twee afleveringen stonden al online. Nu de derde aflevering ook op Videoland staat begint alle drama… Een van de mannen kon zijn lippen niet thuis houden. Oh no!

Temptation Island USA aflevering 3

Temptation Island USA is begonnen! In de Amerikaanse variant van de liefdestest worden de koppels extra uitgedaagd. In plaats van twee weken zijn de koppels een maand van elkaar gescheiden. De lovers moeten dus nog langer de verleiding weerstaan. Het is elk seizoen natuurlijk de vraag welke koppels samen naar huis gaan. In de Nederlandse versie duurde het een aantal afleveringen voordat iemand de fout in ging. Maar bij de Amerikaanse variant zit er al een flink tempo op. De derde aflevering van het programma staat op Videoland en hij er gaat nu al iemand vreemd! Een van de mannen kon zijn lippen niet thuis houden…

Single Alexys zoent met een van de mannen

De derde aflevering van Temptation Island USA begint met een spannend kampvuur voor de vrouwen. Alle vier zijn ze mega zenuwachtig. Vooral omdat ze zelf erg onzeker zijn. Voor de meeste vrouwen loopt het goed af, maar Erica krijgt gelijk een heftig beeld te zien. Haar lover Kendal is zoenend gespot met Alexys. Kendal ziet zelf het probleem niet. Hij heeft namelijk geen afspraken gemaakt met Erica. In theorie gaat hij dus niet vreemd. Zou Erica hier hetzelfde over denken?

View post on Instagram
 

De twee kruipen bij elkaar in bed

In het fragment is niet alleen een zoen te zien. Je ziet ook dat Alexys bij Kendal in bed duikt. Ze gaan dus samen slapen… Zouden ze het bij slapen houden? Dit wordt nog niet duidelijk. Volgende week weten we meer. We can’t wait!