Series & Films

Dit zijn alle koppels van Temptation Island USA

Nu het einde van Temptation Island: Love or Leave nu toch écht in zicht komt, moeten we ons langzamerhand weer gaan focussen op een nieuw binge project! Gelukkig hoef je niet té lang te wachten, want Temptation Island USA is on her way. Ook zijn de koppels vandaag bekend gemaakt. Kijk je mee? 

Temptation Island USA: dit zijn de koppels

Het aftellen kan beginnen, want de nieuwe afleveringen zijn al vanaf 4 maart te kijken! Drama is on her way. Temptation Island USA is ook dit keer weer op Videoland te zien. Kijk je mee naar de koppels van 2021?

Chelsea Orcutt (29) en Thomas Gipson (37)
Chelsea en Thomas zijn pas één jaar samen, maar toch hebben ze al relatie issues. Thomas is namelijk behoorlijk flirterig en daar is de jaloerse Chelsea niet blij mee. Als Thomas de flirt uithangt, wordt Chelsea jaloers. Hij heeft haar veroverd door in haar DM te sliden, dus dikke kans dat Chelsea bang is dat de geschiedenis zich gaat herhalen. Temptation Island USA moet duidelijk gaan maken of het wel meant to be is.

Erica Washington (24) & Kendal Kirkland (26)
Erica en Kendal zijn al 2,5 jaar samen, maar Kendal twijfelt nogal over de vraag of zij de ware voor hem is. Op Temptation Island USA hoopt ze dat te gaan ontdekken. En misschien is Erica dan wel de happy babe die een ring om haar vinger krijgt. Wij zijn benieuwd! 

Erin Smith (24) & Corey Sobczyk (25)
Anderhalf jaar samen, maar nu al scheurtjes in de relatie. Temptation Island USA is bedoeld om de boel nog te redden, maar of die instelling ze gaat helpen? Normaal gesproken date Erin met atleten en Corey is het zat om constant daarmee vergeleken te worden. 

Kristen Ramos (26) & Julian Allen (26)
Deze twee lovebirds zijn echte jeugdliefdes en al meer dan elf jaar (!) samen, maar toch hebben ze nog niet de volgende stap gezet richting the wedding bells. Misschien heeft dat er mee te maken dat Julian al twee keer is vreemgegaan... In Temptation Island USA hopen ze te ontdekken of de liefde meant to be is. 

Bron: LoveReality | Beeld: USA Network
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved