News

Temptation Island USA wordt steeds heter, het eerste trio in een feit!

Temptation Island USA is één en al drama dit jaar! Onze deelnemers hadden een weekje nodig om de fout in te gaan. De Amerikanen doen dit nog wat sneller. De vijfde aflevering staat op Videoland en dit is de meest spicy one tot nu toe. Er wordt namelijk een trio gehouden!

Trio in Temptation Island USA

Temptation Island staat bekend als het programma met veel drama. Deelnemers die vreemd gaan, ruzie tussen de singles of een hele nieuwe relatie aangaan, het kan allemaal. Als je de Nederlandse versie al heftig vindt dan moet je dit jaar ook Temptation Island USA kijken. In de eerste twee afleveringen gebeurt er nog niet zo veel. Maar vanaf aflvering drie is het al drama. Kendal deelt het bed met single Alecxys en Erica is er helemaal klaar mee. In de vijfde aflevering gaat Kendal nog wat verder...

Kendal en Alecxys

De aflevering begon heel rustig. De mannen kregen een kampvuur, maar de vrouwen spoken nog niets bijzonders uit. Kendal deed wel een aantal heftige uitspraken over zijn relatie met Erica. "Ik sta er voor open om dit eiland met iemand anders te verlaten dan Erica", zei hij. Hiermee doelt hij op de vrijgezelle Alecxys. Pijnlijk... Hier gaat Erica zeker niet blij mee zijn!

Kendal trekt zich met twee vrouwen terug

Net als je denkt dat het niet erger kan dan gebeurt het toch. Alecxys en Nicole hebben een heftige zoenpartij in het zwembad. Hierna trekken de twee zich terug naar de slaapkamer. Kendal volgt de twee verleiders en je raadt het al... Een pittig trio is het gevolg. Arme Erica, zij moet deze beelden nog zien!

Evan beledigt de vrouwen

Als laatste moeten de deelnemers een aantal verleiders wegsturen. Bij de mannen gaat dit soepel, maar bij de vrouwen niet. Tommy wordt weggestuurd omdat hij verkeerde intenties zou hebben met de vrouwen. Ook Evan moet de villa verlaten. Hier is hij het niet mee eens. Hij beledigt de vrouwen en vooral Erin krijgt de volle laag. Er is in ieder geval genoeg sensatie in Temptation Island USA. Elke week is het weer smullen van alle drama!

Beeld: Unsplash: Womanizer WOW Tech
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved