News

Dit is het gigantische salaris van Temptation Island USA-presentator Mark Walberg

Temptation Island USA heeft dit jaar weer voor flink wat drama gezorgd. Natuurlijk moeten de deelnemers er zelf achter komen of hun relatie nog te redden valt. Maar presentator Mark Walberg helpt de deelnemers altijd op weg met zijn diepe vragen en nieuwe inzichten. Hier verdient hij een lekker zakcentje mee!

Het salaris van Temptation Island USA-Mark Walberg

Temptation Island USA is alweer bijna afgelopen. Er is dit seizoen heel veel drama ontstaan. Vooral Kendal heeft er een aardig potje van gemaakt...Hij ging in de derde aflevering al vreemd op zijn Erica. Daarna moest zij zien hoe haar vriend een trio deed met de twee sexy singles Alexcys en Nickole. Uiteindelijk moest Kendal kiezen en ging hij op final date met Alexcys. Al die tijd moest de arme Erica deze beelden van haar vriend zien bij haar kampvuren. Gelukkig staat Mark Walberg altijd klaar voor de kandidaten!

Bizar hoog salaris

Mark is de presentator van Temptation Island USA, maar hij is ook psycholoog en therapeut. Aha! Dat verklaart waarom hij zo goed is in zijn werk. Het is soms bijna alsof hij een gratis consult relatietherapie geeft. De presentator wordt ook flink betaald voor deze gesprekken. Mark Walberg verdient een miljoen dollar per seizoen! Dat betekent dat hij nu al drie miljoen dollar heeft verdiend aan het programma. Wow!

Het laatste kampvuur

Er moet nog één aflevering online komen van Temptation Island USA en wij kunnen niet wachten! De final dates gingen er heet aan toe en de kandidaten hebben nog geen idee wat hun partners hebben uitgevoerd. Wie o wie zal de test overleven? Als we de trailer mogen geloven dan komt er weer genoeg drama naar boven.

Beeld: Unsplash: Mackenzie Marco
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved