News

Temptation Island USA: Kendal maakt eindelijk zijn keuze tussen Alexcys en Nickole

Temptation Island USA komt steeds dichterbij het einde. In aflevering 9 zien we de final dates. De deelnemers moeten kiezen met wie ze op final date willen en vooral voor Kendal is deze keuze moeilijk. Kiest hij voor Alexcys of toch voor Nickole?

Temptation Island USA: Alexcys of Nickole?

Temptation Island USA begon gelijk met een vliegende start. In de derde aflevering zocht Kendal het gezelschap op van Alexcys. Dit bleef niet alleen bij praten. In de andere afleveringen zien we hoe Kendal steeds weer valt voor de charmes van de single dames. Het duurt zelfs niet lang voor hij een trio met Alexcys en Nickole heeft! Na dit avontuurtje vinden de dames dat Kendal moet kiezen. Hierdoor komt hij in een driehoeksverhouding terecht. De dames worden aardig jaloers en tijdens de final date moet hij een keuze maken.

De keuze

In de aflevering moeten de vrouwen als eerste kiezen met wie ze op final date willen. De mannen die niet worden gekozen moeten gelijk hun koffers pakken. Alex en Griffin worden niet gekozen en zij verlaten de villa. Daarna moeten de mannen hun keuze maken. Vooral voor Kendal was dit lastig. Nu moet hij wel kiezen tussen Alexcys en Nickole. Zijn keuze valt op Alexcys en met deze keuze stuurt hij Nickole direct naar huis. Ook Maya wordt niet gekozen en zij verlaat de villa samen met Nickole. 

Tom en Sophia

Vooral de date van Tom en Sophia loopt flink uit de hand. Nadat Chelsea het erg gezellig had met Blake is Tom er klaar mee. Hij zoent Sophia en daarmee is zijn relatie met Chelsea definitief klaar.

Erica en Jesse

Op de date van Erica en Jesse wordt het ook steeds heter. Nadat haar vriend het nogal bont maakt kiest Erica voor zichzelf. Ze zoent Jesse en hiermee laat ze aan Kendal zien dat zij niet meer verder wil met hem. You go girl! Volgende week zien de koppels elkaar weer en de eerste beelden beloven veel drama!

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved