News

Finally: de releasedatum van The Kissing Booth 3 is bekend gemaakt (en dit zijn de eerste beelden)

Wij staan echt te popelen tot we weer verder kunnen met kijken naar het vervolg van de lovestory tussen Elle en Norah in The Kissing Booth. Voor ons gevoel lijkt het dan ook eeuwen geleden dat deel twee verscheen. Maar er is hoop, want de releasedatum van The Kissing Booth 3 is verklapt door Netflix.

The Kissing Booth 3 op Netflix

De lovestory tussen Elle en Norah continues, want op 11 augustus 2021 verschijnt het nieuwe deel op Netflix! De film bleek in het geheim al te zijn opgenomen, vandaar dat het nieuwe deel weinig last heeft van het coronavirus.  

The Kissing Booth
De eerste film van The Kissing Booth-trilogie gaat over Elle Evans die een onafscheidelijke vriendschap heeft met haar beste vriend Lee Flynn. Maar als Elle vertelt aan Lee dat ze verliefd is op zijn knappe broer Noah Flynn, verandert er plotseling veel. De hoofdrollen worden gespeeld door Joey King, Jacob Elordi en Joel Courtney. In The Kissing Booth deel 2 moet Elle kiezen naar welke universiteit ze gaat. Naast die belangrijke beslissing is Elle ook bezig met het bijhouden van haar langeafstandrelatie met Noah en haar vriendschap met Lee. Ondertussen krijgt Elle gevoelens voor een nieuwe klasgenoot. In The Kissing Booth 3 gaan we dus zien hoe dit afloopt. We can't wait!

Wist jij dat Joey King, de actrice die Elle speelt, inmiddels ook hartstikke gelukkig is in de liefde? De lucky boy heet Steven Piet en hier lees je alles over deze prille relatie.

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved