News

The Kissing Booth-Joey King heeft een nieuwe lover (en dit is hem)

Oeh la la, love is in the air! Joey King is verliefd! De actrice vierde samen met haar new boyfriend kerst en deelde mega schattige foto's van die avond op Instagram. We kunnen dus wel zeggen: It's very official. Yay!

Joey King heeft een nieuwe lover en zo ziet hij eruit

Steven Piet

De lucky boy die zichzelf het vriendje van Joey King mag noemen, is Steven Piet. De lovebirds hebben elkaar ontmoet op de set van de film The Act. Steven werkte mee aan deze film als producer en Joey speelde hierin de hoofdrol. How cute! De feestdagen hebben ze samen gevierd, ínclusief wat couple goals foto's onder de kerstboom. 

Het lijkt erop dat de twee al een tijdje aan het daten zijn. Joey King deed eerder een beetje geheimzinnig over hun relatie, terwijl Steven al wel gewoon adorable foto's deelde van hen samen. Nu is het dus écht Insta-official en de hele wereld mag het weten. Wij zijn mega excited voor Joey dat ze nu een happily in love is! 

The Kissing Booth 3

Joey King kennen we natuurlijk als Elle van The Kissing Booth. Elle krijgt in de films een relatie met Noah, gespeeld door Jacob Elordi. Het stel heeft ook een tijdje in real life een relatie gehad, maar dit liep - tot groot verdriet van alle fans - stuk. Na deze break-up heeft Joey King in een interview gezegd dat ze nooit meer een acteur zal daten: "Ik denk dat het awesome is om met iemand uit hetzelfde werkveld te daten, die je begrijpt, maar precies hetzelfde doen als iemand anders is nogal pittig. Het is echt moeilijk." Gelukkig heeft Joey King nu true love gevonden bij producer Steven Piet!

Ah, wij kunnen niet wachten tot The Kissing Booth 3 uit is! De film is vanaf deze zomer te zien op Netflix. Yay!

Bron: cosmogirl.nl | Beeld: Gettyimages.nl
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved