Series & Films

The Kissing Booth 3 kun je vanaf déze datum bekijken

Enkele dagen na de release van The Kissing Booth 2 kwam Netflix met het goede nieuws dat The Kissing Booth 3 ook in aantocht is. Yay! Dít is wanneer jij het derde deel kunt bekijken.

The Kissing Booth 3 staat in de zomer van 2021 op Netflix

Joey King (Elle) heeft tijdens de virtuele People's Choice Awards verklapt wanneer het derde deel te zien is: in de zomer van 2021. Ze voegde eraan toe: "Ik heb er zóveel zin in! Ik wou dat het morgen was." Same! Net als Joey, kunnen wij ook niet wachten. 

Exclusieve sneak peek van The Kissing Booth 3

Benieuwd naar wat je van het laatste deel kunt verwachten? Eerder deelde Netflix al deze eerste beelden. And it's looking good! We zien hottie Noah Flynn samen met Elle Evans. Ook is BFF Lee is van de partij. Elle krijgt een telefoontje van Harvard, maar neemt deze vervolgens niet op. Hmm... Wij zijn super benieuwd naar de rest van de film. 

The Kissing Booth 3: het verhaal 

Waarschijnlijk heb jij onlangs de films nog gezien maar als je even een opfrissertje nodig hebt: we got you. In het eerste deel maken wij kennis met Lee en Elle. Zij zijn vanaf jongs af aan al echte besties. Samen hebben zij een vriendschapspact, maar Elle lijkt deze pact te breken wanneer zij verliefd wordt op Noah, de knappe broer van Lee. In de tweede film komt Elle voor veel meer obstakels te staan: ze moet kiezen naar welke universiteit ze gaat en ze krijgt gevoelens voor een klasgenoot... Hoe dat afloopt kun je bekijken op Netflix. Waar The Kissing Booth 3 gaat is nog niet helemaal duidelijk. Naar verwachting zal het verhaal gebaseerd zijn op het e-book The Beach House van schrijfster Beth Reekles. Maar dat is dus nog even afwachten!

Hoe dan ook, wij zijn alvast aan het aftellen en kunnen niet wachten op The Kissing Booth 3. 

Bron: cosmopolitan.nl | Beeld: Netflix, superguide.nl

Bron: cosmopolitan.nl | Beeld: Netflix, superguide.nl
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved