Netflix films: The Kissing Booth 2

Films & Series door Lincy

Heb jij dit weekend nog niks op de planning staan en wil je even lekker voor de buis onderuitzakken en een romantische film kijken? Dan hebben wij een goed nieuws. Iedere week delen wij een Netflix filmtip met jou, zodat je voor alle movie nights op de bank genoeg inspiratie hebt. Nog niks op de planning? Lees dan snel mee, want dit keer is het de nieuwe film The Kissing Booth 2.

Netflix filmtip: The Kissing Booth 2

Het is alweer heerlijk weekend. De tijd waarin jij lekker ontspannen op de bank of in bed een film kan kijken. Dat betekent tijd voor een Netflix filmtip. Ben jij toe aan iets romantisch? Dan is deze film zeker aan te raden. Na de eerste film van The Kissing Booth, kon de tweede film niet uitblijven. Het was zo goed bekeken en dat is ook niet per se onlogisch, want wat wil je anders met de knappe Joel en Jacob? De eerste film gaat over Elle Evans die een onafscheidelijke vriendschap heeft met haar beste vriend Lee. Maar als Elle vertelt aan Lee dat ze verliefd is op zijn knappe broer Noah, verandert er plotseling veel. Ook in The Kissing Booth 2 worden de hoofdrollen gespeeld door Joey King, Jacob Elordi en Joel Courtney. Dat wordt wegkwijnen! In deze tweede film moet Elle kiezen naar welke universiteit gaat. Naast die belangrijke beslissing is Elle ook bezig met het bijhouden van haar langeafstandrelatie met Noah en haar vriendschap met Lee. Ondertussen krijgt Elle gevoelens voor een nieuwe klasgenoot. Een grote chaos dus... 

Kortom, The Kissing Booth 2 moet jij op je lijstje hebben staan. Tijd voor een filmavond samen met jouw vriendinnen of met jouw moeder. De film is sinds 24 juli te zien op Netflix. Wil jij liever een andere film kijken deze week? Kijk dan bijvoorbeeld onze Netflix filmtip van vorige week of de nieuwe lijst met films. 

Bron: Netflix-Nederland | Beeld: MovieMeter