Series & Films

Netflix filmtip: The Kissing Booth

Heb je dit weekend geen plannen en wil je gewoon lekker op de bank ploffen en naar een heerlijke Netflix-film kijken? Iedere week delen wij een Netflix filmtip met je, zodat je voor alle movie nights genoeg inspiratie hebt. Voor deze week hebben we de romantische komedie The Kissing Booth. Lees je mee?

Netflix filmtip: The Kissing Booth
Het is weer weekend, dus tijd voor een nieuwe Netflix filmtip. Deze week hebben we The Kissing Booth op het lijstje staan. In deze film zijn Lee en Elle al vanaf jongs af aan beste vrienden. Dit houden zij vol door een vriendschapspact die zij samen hebben gemaakt. Toch worden er een paar regels overtreden wanneer Elle, die zelf nog nooit heeft gekust met iemand, besluit om een kissing booth te houden tijdens een event van haar middelbare school. Bad boy Noah Flynn, de broer van Lee en de forever secret crush van Elle blijkt dan opeens in de kissing booth te staan.

De knappe broer van Lee is helaas verboden terrein, dat is #9 van de regels van het vriendschapspact. Hierdoor zijn er veel ongemakkelijke momenten, maar ook momenten dat je niet meer bij komt van het lachen. De vraag is: hoe zal de film aflopen?

Heb je dus zin om dit weekend lekker op de bank te ploffen met je bestie, lover of moeder? Dan is de film The Kissing Booth zeker een aanrader! Liever iets anders? Check dan bijvoorbeeld de Netflix filmtip van vorige week of de lijst met films en series die nieuw zijn op Netflix. 

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved