Netflix films: Costa!

Films & Series door Lincy

Heb jij dit weekend nog niks op de planning staan en wil je even lekker voor de buis onderuitzakken en een film kijken? Dan hebben wij een geweldige film voor je uitgekozen. Iedere week delen wij een Netflix filmtip met jou, zodat je voor alle movie nights op de bank genoeg inspiratie hebt. Nog niks om te kijken? Lees snel mee, want dit keer is het de film Costa!

Netflix filmtip: Costa!

Het weekend is alweer bijna in zicht en dat betekent: tijd voor een Netflix filmtip. Toe aan een echte vakantiefilm? Costa! is een Nederlandse komische film uit 2001. In de film komen veel BN'ers voor, zoals: Katja Schuurman en Georgina Verbaan. Janet (Georgina Verbaan), mag voor het eerst zonder ouders op vakantie, maar dan wel met haar oudere zus Angela en haar vriendinnen Maureen en Joyce. Ze vertrekken voor twee weken naar Salou in Spanje. Rens, Frida, Tommy en Bjorn werken in Salou als 'proppers'. Ze moeten zoveel mogelijk mensen naar binnen zien te lokken in de populaire discotheek 'Costa!'. De jongens gaan daar over de dagelijkse dansshows. Wanneer de jongens op het strand aan het werk zijn ontmoeten ze de vier Nederlandse meiden. 's Avonds bezoeken ze discotheek Costa! Daar blijkt dat Janet heel goed kan dansen. Ze wordt door Rens gevraagd om het dansteam te versterken. 

Kortom, deze komische en nostalgische vakantiefilm wil jij niet overslaan dit weekend. Leuk voor een weekendje met je vriendin op de bank! Wellicht herkenbaar? Wil jij liever een andere film kijken deze week? Kijk dan bijvoorbeeld onze Netflix filmtip van vorige week of de nieuwe lijst met films. 

Bron: Netflix-Nederland | Beeld: iStock