Celebs

Zac Efron is bijna onherkenbaar na plastische ingreep (en zijn fans zijn niet blij)

Zac Efron is voor vele meiden de eerste celeb crush. Zijn rol als Troy Bolton in High School Musical liet het hart van vele fans sneller kloppen. Na deze rol heeft hij een succesvolle carrière opgebouwd als acteur. Er verscheen deze week een video van de ster waarin in bijna onherkenbaar was. Fans reageerde niet positief op deze verandering...

Zac Efron is bijna onherkenbaar na een plastische ingreep

Iedereen weet dat ze in Hollywood niet vies zijn van een plastische ingreep. Naast alle vrouwen zijn er ook steeds meer mannen die zich er aan wagen. Ook Zac Efron plande een tripje om een kleine ingreep aan zijn gezicht te laten doen. We weten niet wat hij precies wilde laten doen (want hij is al prachtig), maar zijn fans zijn niet blij met het resultaat.

Earth Day video

Zac Efron was te zien in een video op Earth Day. Op deze dag staat de aandacht voor het klimaat centraal. In de video waren onder andere Justin Bieber, Steve Aoki en TikTokker Charli D’Amelio te zien. De video moest aandacht geven aan de klimaatverandering, maar veel mensen hadden vooral aandacht voor het gezicht van Zac Efron. Want ja...die ziet er niet meer hetzelfde uit als eerst. Bekijk de video hieronder zelf. Je kunt Zac rond 1:50 spotten!

Twitter gaat los

Fans zijn het niet eens met deze verandering en ze gaan los op Twitter! Volgens de ene lijkt hij op Handsome Squidward en de ander vind hem op een Shrek karakter lijken. Ai, dat zijn niet de complimenten waarvoor je het doet...

Zac is weer single

Zac gaat door een breakup heen. Zou plastische chirurgie de manier zijn waarop hij zich beter voelt? We komen er nooit achter, maar het is een mogelijkheid. Na 10 maanden verbrak hij zijn relatie met Vanessa. Lees hier de reden van de breakup. Heb jij na deze ingreep nog steeds een crush op de acteur? Dan is nu het moment, shoot your shot!

Beeld: Getty Images
LOVE dit artikel
2 meiden hebben deze blog geloved