Deze High School Musical fout is je waarschijnlijk nooit opgevallen

News door Linda

Nostalgische gevoelense komen bij ons op wanneer we denken aan High School Musical. Wegzwijmelen bij de avonturen van Troy en Gabriella en meeblèren met Breaking Free. Door al deze emoties heb je waarschijnlijk niet opgemerkt hoe ongeloofwaardig sommige scènes eigenlijk waren. Enkele fans kwamen hier achter en laten het via TikTok aan ons zien. 

High School Musical TikTok Fail

Een High School Musical fout die op Tik Tok nu helemaal viral gaat, is de scène waarin Sharpay op zoek is naar Gabriella. Beiden zitten op de school-wc. Gabriella zat niet in de wc-hokjes verstopt en de ruimte was erg klein. Toch leek Gabriella onzichtbaar voor Sharpay te zijn, want ze heeft haar niet kunnen vinden. Hoe dan? vraagt de fan zich af. 

@reggiecreations

Finally found out how she was hiding! ##foryou ##fyp ##highschoolmusical ##viral

♬ original sound - reggiecreations

Dit is niet het enige moment waar een fail te zien is. Zo snapt een andere fan niet hoe de zin 'Let's Go' op de andere zijde van Troy's notitieblad kan verschijnen. Disney Magic? 

@stephanieluisn

##fyp ##foryoupage ##highschoolmusical ##highschoolmusical2

♬ Work This Out (from High School Musical 2) - Teen Idols

High School Musical Reunion

Een paar weken terug was er al een High School Musical Reünie. Samen zongen de castleden nog een keer mee met de bekende klassiekers uit de films. Helaas waren ze niet all in this together, want Zac Efron hadden we moeten missen. Gelukkig waren andere grote artiesten zoals Ariana Grande en Demi Lovato wel van de partij. 

Bron: RTLBoulevard.nl | Beeld: Getty Images