News

Yay! Er komt een High School Musical reünie met Zac Efron

Ben jij ook zo’n High School Musical fan en ken je elk liedje en dansje uit je hoofd? Dan hebben wij super goed nieuws voor je. Door de quarantaine kunnen de HSM-sterren niet bij elkaar komen, maar daar verzinnen ze wel wat op. Ze komen deze week dan ook met een super leuke verrassing.

High School Musical reünie

Vandaag zal er op de Amerikaanse zender ABC een reunie van High School Musical te zien zijn. De High School Musical-sterren zullen vanuit hun eigen huis meedoen aan een singalong. Helaas is deze zender in Nederland niet beschikbaar, maar niet getreurd! De singalong zal na de uitzending te zien zijn op YouTube. 

High School Musical-sterren krijgen bezoek

Niet alleen de HSM-sterren zullen meedoen. Ook bekende artiesten zoals Demi Lovato, Ariana Grande, Christina Aguilera en Michael Bublé doen enthousiast mee. Er zijn natuurlijk super veel liedjes, maar ‘We’re All In This Together’ wordt toch wel het hoogtepunt van de avond. Alle deze sterren zullen dan ook uit volle borst meezingen.

Kleine reünie op TikTok

Een paar weken geleden vond er al een kleine reünie plaats. Ashley Tisdale en Vanessa Hudgens deden allebei een dansje op We’re All In This Together in de TikTok app. Tijdens de komende reünie wordt er groots uitgepakt. Naast de hele HSM-cast zullen er ook twee grote TikTok-sterren te zien zijn, namelijk Charli D’Amelio en Dixie D’Amelio.

Bron: glamour.nl | Beeld: Getty Images

Must reads 👀