News

Zac Efron is na 10 maanden weer single na een breakup met Vanessa

Was Zac Efron ook jouw eerste celebrity crush? Je bent niet de enige want deze hunk liet heel veel harten sneller kloppen. Ook het hart van Vanessa Valladares sloeg op hol. Helaas blijken de twee niet voor elkaar gemaakt te zijn. 

Zac Efron is weer terug op de markt

Zac en Vanessa, deze namen komen je vast bekend voor. Nee niet Vanessa Hudgens, maar Vanessa Valladares. De twee leerde elkaar kennen in Australië en de vonk sloeg gelijk over. Tijdens de lockdown leerde ze elkaar steeds beter kennen en de twee kregen een relatie. Na 10 maanden kwamen de lovebirds er achter dat ze toch niet de ware zijn voor elkaar. 

Zac en Vanessa

Vanessa werkte in een winkel in Australië waar Zac regelmatig kwam shoppen. De vonk sloeg snel over en het koppel leek super gelukkig samen. Zac was bezig met een nieuwe film en een eigen serie. Daarvoor moest hij veel reizen en Vanessa besloot met hem mee te reizen. Helaas kwam het stel er achter dat ze niet voor elkaar gemaakt zijn. Na 10 maanden besluiten ze een punt achter hun relatie te zetten. Denk jij dat je een perfecte match bent met Zac Efron? Dan is dit je kans!

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

Lees ook:

– Netflix films: Extremely wicked, shockingly evil and vile

– Deze High School Musical fout is je waarschijnlijk nooit opgevallen

– Netflix films: Charlie St. Cloud

Bron: fem-fem.nlBeeld: Getty Images

Must reads 👀