News

Like Monica seizoen 2 is bevestigd en dit is alles wat wij weten

Heb jij ook zo genoten van de realityserie van Monica Geuze? Dan hebben wij goed nieuws voor jou. De influencer heeft het tweede seizoen van Like Monica bevestigd! Ze licht al een tipje van de sluier op over inhoud...

Like Monica seizoen 2

De Videolandserie Like Monica komt officieel met een tweede seizoen. Dit bevestigt de vrouw waar het allemaal om draait, Monica Geuze. In haar laatste vlog vertelt zij dat ze lang heeft getwijfeld over het vervolg. Tijdens het opnemen van de serie mag zij namelijk belangrijke gebeurtenissen uit haar leven niet vloggen. Dit vond ze heel lastig.

De vlogs

Monica vertelt dat zij het lastig vond dat ze bepaalde gebeurtenissen niet mocht delen in haar vlogs. "De opnames van het eerste seizoen waren precies in de periode waarin ik Robbert leerde kennen. Dus ik moest toen wachten om dat te delen in de vlog, aangezien het een verhaallijn was geworden in de serie", vertelt ze. De celeb heeft voor het tweede seizoen andere afspraken gemaakt. "We hebben afgesproken dat vloggen mijn main thing is, dus dat moet ik wel echt kunnen blijven doen."

Verhaallijnen in het tweede seizoen

Robbert speelde in het eerste seizoen een grote rol in de serie. Ook in het tweede seizoen komt de vriend van Monica natuurlijk vaak in beeld. De twee hebben samen een huis gekocht en ze influencer verklapt dat dit een verhaallijn gaat worden. "De cameraploeg is al meegegaan naar de sleuteloverdracht. En ook komt er een nieuw seizoen van Temptation, dus de cameraploeg gaat ook mee naar deze opnames." Oehh wij hebben zin in het nieuwe seizoen! Monica heeft ook een tweede boek uitgebracht, misschien zien we hier ook nog beelden van terug. 

Wanneer online?

Wanneer seizoen twee precies op Videoland komt? Dat weet Monica nog niet. "Volgens mij ergens in juni", vermoedt ze. De opnames zijn in ieder geval begonnen dus seizoen 2 staat dit jaar nog op Videoland. We can't wait!

Beeld: Bruno Press
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved