News

FOTO: 'Terror Twin' Sharon van Ex On The Beach is zwanger

How could we forget: de Terror Twin uit Ex On The Beach. De tweeling viel behoorlijk op vanwege hun - euhm- bijzondere uitspraken. Ook zagen we tijdens de afleveringen flink wat actie in de taxi van de twee, maar dat is nu voorbij. Sharon is namelijk zwanger!

Sharon van Ex On The Beach zwanger

Alright: de Terror Tweeling maakte veel tongen los tijdens Ex On The Beach. En niet alleen figuurlijk gesproken... Sharon en Esmee hadden het beiden erg gezellig between the sheets met Harrie Snijders a.k.a. Harrie de Hengst. Maar the wild days zijn nu hartstikke over. Esmee is happy met haar vriend Jeroen en ook Sharon gaat verder met haar leven. Sharon is zelfs zwanger! Op Instagram post ze een foto van zichzelf met een flink buikje en ze schrijft erbij: “God has blessed me with a beautiful baby on the way". 

Sharon van EOTB zwanger en single

Super leuk voor deze EOTB-babe of course, maar toch komen er wel vragen binnen bij dit nieuws. Voor zover we weten is Sharon namelijk wel single. De roddels gaan sinds ze zwangerschapsaankondiging dus helemaal los. Roddelqueen FawryNotSawry to the rescue, want hij deelde een berichtje van een volger die zegt meer te weten over deze situatie. "De vader is haar laatste ex, die nu ook bij haar weg is gegaan omdat hij een andere cultuur heeft en zijn ouders niet accepteren dat zij die baby krijgt van hem. Ik weet dit omdat ik hem ken." Wij zijn benieuwd hoe dit afloopt. Big sis Esmee is in ieder geval blij voor haar zus. "Mijn familie, vriendje en toekomstige gezinnetje maken mij gelukkig."

Bron: Cosmopolitan
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved