Celebs

Dit is de reden waarom 'Terror Twins' Sharon en Esmee ruzie hebben

Gister schreven we al over de ruzie tussen de 'Terror Twins' Sharon en Esmee van Ex on the Beach. De tweeling werd nog weinig samen gespot, waardoor fans zich af vroegen wat er aan de hand was. In een Q&A op Instagram gaf Sharon aan ze momenteel geen contact hebben en ieder hun eigen leven leiden, en wij vertellen je nu waarom. 

Reden ruzie Terror Twins Sharon en Esmee

In Ex on the Beach: Double Dutch leken Sharon en Esmee onafscheidelijk, maar daar is nu nog weinig van over. De twee hebben flinke ruzie en zelfs even helemaal geen contact meer. Esmee vertelt Shownieuws wat de reden is van hun breuk, want er spelen namelijk meerdere factoren mee. “Tot ons 17e jaar zijn wij dag en nacht samen geweest waardoor wij ook weinig sociale contacten in ons leven hadden met andere mensen. Toen dachten we natuurlijk nog dat we voor altijd samen zouden blijven tot dat we een bepaalde leeftijd kregen en wij allebei onze eigen mensen begonnen te leren kennen”, aldus Esmee tegen Shownieuws.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht dat is gedeeld door @ex.onthebeach op

 

Nieuwe vriend voor Sharon

Sharon heeft op dit moment een nieuwe vriend en Esmee voelt zich door haar in de steek gelaten. “Omdat wij tweeling zijn, kijken we heel erg tegen elkaar op en zijn we heel jaloers op elkaar. Momenteel heeft zij nu een nieuwe vriend en dat was voor mij de druppel. Zij kiest haar nieuwe vriend boven mij”, legt Esmee uit. Daarnaast zou Sharon erg onzeker zijn volgens Esmee, waardoor dit ook een rol speelt in hun breuk. “Sharon is een beetje onzeker en mensen zeggen altijd al dat ik knapper ben dan haar. Omdat zij zo onzeker is kijkt ze tegen mij op en maakt ze d’r elke keer een strijd van. Als wij dan ergens zijn wil ze zo graag geliefd worden bij andere mensen dat ze mij iedere keer aan de kant zet. Ze kiest altijd iemand boven mij en pas achteraf heeft ze spijt!”

Komt het nog goed?

Toch hoopt Esmee dat het uiteindelijk weer goed komt tussen de twee. “Ik vind het zelf heel erg. Ik weet dat als Sharon verandert, dat het dan goed kan komen. Het liefst wil ik dat we niet aan relaties denken en gewoon die bekendheid voortzetten. Alles wil ik met haar doen, de wereld rondreizen etc. Maar dan moet ze wel veranderen". In het interview met Shownieuws sluit Esmee af met een ontroerende boodschap voor haar zus: “Ik wil haar laten weten dat ik dag en nacht aan mijn wederhelft denk… want die ontbreekt nu!”. Beluister hieronder het hele interview. 

Wil je weten hoe de Terror Twins er vroeger uitzagen? Klik dan hier

Bron: Shownieuws | Beeld: Bruno Press

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved