Celebs

'Terror Twins' Esmee en Sharon hebben ruzie

In de villa waren de Sharon en Esmee onafscheidelijk, maar dat lijkt nu verleden tijd. De onafscheidelijke 'Terror Twins' hebben namelijk momenteel ruzie en helemaal geen contact meer. Say what!?
 

'Terror Twins' hebben geen contact

Wanneer je Ex on the Beach hebt gekeken, heb je ongetwijfeld gezien dat de Terror Twins Sharon en Esmee zich flink hebben misdragen. Daarnaast leken ze twee handen op een buik te zijn tijdens het programma, maar hier is nu weinig van overgebleven. De twee hebben namelijk momenteel even geen contact. Dit blijkt uit een Q&A op het Instagram-account van Sharon. Iemand vroeg: "Ik zie je nog heel weinig met je zus. Klopt dat?'' Helaas werd dit antwoord door Sharon bevestigd: ”Ze blijft altijd mijn lieve #1 zusje, maar op dit moment ieder ons eigen leven.”

Ruzie terror twins

Spijt van deelname

Waarom de Terror Twins geen contact hebben is nog even onduidelijk, wel weten we dat Sharon onlangs vertelde dat ze spijt had van haar deelname aan Ex on the Beach: Double Dutch. Ze gaf aan dat de man waarvan zij hoopt dat het de vader van haar kinderen wordt twijfelde aan hun toekomst door de heftige gebeurtenissen in de villa. 

”Ik vind het gewoon echt kut voor mijn toekomst,” zei Sharon in een video van De Telegraaf. ”Ik wil toch ooit een normale man en kindjes enzo en misschien gaat dat door dit programma niet gebeuren.” Haar zus Esmee dacht daar anders over. ”Dat is onzin. Nu ben je nog jong, maar over twintig jaar kent niemand ons meer. Dan is dat allang voorbij. Daar hoef je je niet druk over te maken, je bent jong, je kan lekker gaan feesten.”

Bekijk hier de operatie die Esmee onlangs onderging. 

Bron: shownieuws.nl, Telegraaf | Beeld: MTV

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook